Sociální sítě
Nahoru

Seiko 5 Sports oslavuje 55. výročí japonského seriálu Ultraseven

Seiko 5 Sports s potěšením představuje model ve spolupráci s Ultraseven, který oslavuje 55. výročí vysílání tohoto televizního seriálu. Model vychází z designu, který vzdává hold prvním hodinkám Seiko 5 Sports a svým zbarvením a designem evokuje Ultra Guard – elitní jednotku pozemských obranných sil.

Tento výroční model se nese v duchu „oficiálního nástroje Ultra Guard“ a zachycuje tento jedinečný pohled na svět v každém detailu. Tato limitovaná edice je omezena na pouhých 3 400 kusů a bude dostupná od ledna 2023.

Metalická textura číselníku a design lunety navazují původní design hodinek Seiko 5 Sports. Začleněním barevnosti a zachycením pohledu na svět v duchu Ultra Guard jsou hodinky prezentovány tak, jako by se jednalo o oficiální nástroj používaný touto elitní jednotkou, která chrání lidstvo před mimozemskými hrozbami.

V nabídce budou za pouhých 11 700 Kč v ateliéru Chronoshop. Koneckonců jedná se o poctu sci-fi kultu, takže mají dělat radost všem jeho příznivcům. Na památku této spolupráce jsou hodinky dodávány ve speciální krabičce z nerezové oceli s logem Ultra Guard.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.