Sociální sítě
Nahoru

Nový koncept Café By Tretter’s

Česká barmanská legenda a pokračovatel rodinné tradice Michal Tretter představuje svůj nejnovější projekt CAFÉ BY TRETTER’S. Do Prahy přináší oblíbený koncept známý ze světových metropolí, tzv. café-bar.

Michal Tretter je pokračovatelem v budování rodinné značky TRETTER’S, která má 90ti letou gastronomickou tradici. Po 30 letech v oboru si začal plnit jeden ze svých snů, kterým bylo vlastnit kavárnu, a bylo logickým krokem dát jí jméno TRETTER’S. S tímto projektem se ovšem rozhodl jít ještě dál, a vytvořit rovnou celou síť kaváren ve stejném familiárním Tretter stylu.

Čtyři generace naší rodiny TRETTER svou prací vypěstovaly z jedné malé restaurace vyhlášenou značku. S láskou, se ctí, vytrvalostí a vysokou profesionalitou, která je naší rodině vlastní,“ říká Michal Tretter. „Své sny plníme nejen sobě, ale i našim hostům.“

Posláním kaváren Café by Tretter’s je poskytovat hostům prémiový servis v exkluzivním prostředí. Jeho snahou bylo v rušném městě vytvořit oázu klidu, která slouží jako stylové místo pro setkávání.

V Café by Tretter’s můžete strávit celý den, od ranní kávy, přes obchodní jednání, odpolední posezení, až po večerní drink. Podniky jsou inspirované tradicí café – barů z evropských metropolí.

V jedné části kavárny si mohou hosté užít posezení u prostřených stolů s ubrusy a pochutnat si na delikatesách z nabídky studeného Tretter’s Bistro Menu. Druhá část kavárny je tvořena pro rychlou konzumaci či Take Away. V menu si vybere celá rodina, najdete zde plněné Croissanty, francouzské Éclairs, i domácí koblížky a bábovky, a hlavně exkluzivní plněné Macronky, ke kterým je podávána výběrová káva s plnou a jasnou chutí značky ILLY.

Michal Tretter doporučuje také dokonalé Milkshakes nebo jahody Wimbledon. Dominik Tretter, nejmladší z rodiny Tretter, pro hosty vytvořil kreativní nabídku osvěžujících Ice Teas. Ke slaným i sladkým dobrotám si můžete vybrat ze široké nabídky vín a šampaňského, nebo Tretter’s Fenomens Cocktails, převážně s Campari. Značka Campari je totiž hlavním partnerem projektu Café by Tretter’s. Skvělou zprávou pro řidiče je i novinka na trhu – nealkoholické víno, a specialitou na zimní měsíce je Marshmallow Cappuccino.

Nové CAFÉ BY TRETTER’S najdete ve 2. patře OC Nový Smíchov v Praze. Obchodní centra jsou známá svou velkou koncentrací návštěvníků, ruchem a energií. Café by Tretter’s je oázou klidu a pohody.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.