Sociální sítě
Nahoru

Výrobky z PVC – proč jsou tak oblíbené a stále častěji volené?

Výrobky z PVC byly kdysi spojovány výhradně s linoleem. To zase byl přítomno v nemocnicích, kancelářích, školách nebo v jiných veřejných prostorách, avšak nebylo spojováno s útulností a dobrým stylem, ale pouze s praktičností. V současné době jsou však výrobky z PVC díky své praktičnosti a zajímavému a modernímu designu oblíbené jako podložky pod židle, ale i jako koberce do kuchyně.

Atraktivní koberce do kuchyně z PVC – proč se vyplatí je mít?

Koberce do kuchyně? Každý okamžitě řekne, že je to naprosto nepraktické řešení. Rozlité tekutiny, drobky, zbytky jídla – vše se vsakuje do koberce a vypadá nevábně. Ale na druhou stranu – jak je to pohodlné, příjemné pro chodidla (zejména pokud máte v kuchyni dlaždice…) a stylové! Jak tedy sladit touhu mít koberec a zároveň nebýt zklamaný po prvním týdnu jeho používání? Řešením jsou právě koberce do kuchyně z PVC ! Jsou vyrobeny z voděodolného plastu, neabsorbují žádné nečistoty a velmi snadno se udržují v čistotě. Navíc jsou díky krásným vzorům a barvám obtížně odlišitelné od koberců s krátkými štětinami. Jsou také příjemné pro chodidla, a co je nejdůležitější – prostě nesmírně praktické.

PVC rohože na psací stůl a podložky pod židle – čistá domácí kancelář

Poškrábaný, špinavý od barev, propisek a kdovíčeho ještě psací stůl je téměř standardem v každé domácnosti, v niž žije žák. Pomocí stolní rohože z PVC to však můžete změnit! Taková ochrana je vynikajícím řešením nejen pro temperamentní dítě, ale také pro všechny, kteří pracují na dálku z domova a používají psací stůl. Ochrání jeho povrch před poškrábáním, např. při přesouvání počítače, stejně jako před nečistotami od šálku kávy či rozlitých barev, které lze velmi snadno odstranit. Psací stůl zůstává po dlouhou dobu jako nový a kancelářský prostor je estetický a upravený.

Stejnou funkci plní podložky pod židle z PVC, které chrání podlahu před poškrábáním a zároveň ji mírně odhlučňuji. Zajímavá podložka navíc mírně izoluje bosé nohy od podlahy a také zajímavě vypadá.

Výrobky z PVC jsou vizuálně atraktivní a velmi praktické. Díky pohodlnému použití, odolnosti vůči mnoha podmínkám a snadnému čištění se perfektně osvědčí tam, kde obyčejný koberec prostě nestačí!

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.