Sociální sítě
Nahoru

Podzimní výzdoba domova

Zřejmě jen málokdo má rád podzim, protože je deštivý, pochmurný, chladný a trpíme nedostatkem energie. Je však třeba připustit, že právě podzim má největší dekorativní potenciál! Barevné listy, kaštany, krásné dýně v různých odrůdách… Samotné klima tohoto ročního období nás ponouká k obklopování se vším, co je hezké a plné tepla, a vytváří útulnou atmosféru domova, když počasí za oknem není příliš povzbudivé. Jak vyzdobit dům na podzim? Co změnit a co dodat, aby bylo toto roční období příjemnější?

Moderní fotoobraz na plátně

Stává se, že pohled za oknem nás opravdu nerozmazluje, zvláště když na nás zírá fasáda jiné budovy nebo rušná ulice a nejbližší park nebo les je na míle daleko. Znamená to, že na krásný zlatý podzim můžeme zapomenout? Vůbec ne. Když nemůžete mít podzim za oknem, můžete ho mít na stěnách v podobě fantastického a moderního fotoobrazu na plátně ve šťavnatých barvách podzimu. Takový obraz je ideálním způsobem, jak oživit interiér a vnést do něj nejen barvy, ale také správnou atmosféru. Vybrat si můžete krajiny zobrazující přírodu, města zahalená do barev nádherného podzimu nebo dokonce i abstrakce. Navíc, pokud chce někdo prolomit podzim a jeho barvy ho vůbec nevzrušují, může zvolit něco zcela jiného – abstrakce plné intenzivních, ne nutně přírodních barev, akty, květiny, vše, co se hodí do interiéru a k jeho vlastnímu vkusu. Moderní fotoobrazy na plátně jsou skutečným šílenstvím motivů a barev, mezi nimiž si každý najde něco vhodného pro sebe.

Skleněné krájecí prkénko

Zajímavé je, že podzimní motivy nemusí nutně zdobit jen stěny. Jsou vítány také v kuchyni – na policích, pracovní desce nebo na rodinném stole. Barevné dýně, ořechy, sušené houby či listy mohou být krásnou výzdobou, i když je třeba přiznat, že poměrně krátkodobou. Pokud tedy chcete zastavit podzim na delší dobu a zároveň si užít praktickou dekoraci, pořiďte si skleněné krájecí prkénko zdobené atraktivní podzimní grafikou. Nejenže vám umožní udržet pořádek v kuchyni (a především řádnou hygienu při vaření!), ale také ji zajímavě vyzdobí.

Jak jinak si ještě můžeme vyzdobit dům na podzim? Svíčky, horký čaj, teplá přikrývka, oblíbená kniha nebo seriál a… nemusíte ani vycházet z domu! Takový plán na deštivé večery asi vyhovuje každému! Pokud je interiér navíc vyzdoben zajímavými doplňky, jako jsou například moderní fotoobrazy na plátně či barevné textilie – můžete se cítit jako v podzimním ráji!

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.