Sociální sítě
Nahoru

Vánoční tipy na dárky pro vaše mazlíčky

Blíží se Vánoce, čas, kdy dopřáváme slavnostní jídlo jak sobě, tak svým blízkým a nezapomínáme samozřejmě ani na naše chlupaté mazlíčky.

Těm ale svědčí úplně jiné dobroty než cukroví, čokoláda nebo vánočka. Jejich citlivá bříška potřebují něco speciálního. Abychom vám usnadnili rozhodování, co vybrat, nabízíme pár tipů na pochoutky, kterými svého čtyřnohého kamaráda určitě potěšíte.

BRIT MONO PROTEIN – Česká štědrovečerní hostina

I váš pes může mít slavnostní štědrovečerní večeři. Za tímto bramborovým salátem s tradičním kaprem se skrývá kompletní krmivo vhodné i pro psy s citlivým zažíváním, alergiemi a potravinovou intolerancí. Obsahuje 100 % čistý protein z kapra. Pochoutka je vyrobena ve formě jemného paté, aby chutnala i starším psům. Jde o ideální doplněk k běžně podávaným granulím.

Konzerva BRIT MONO PROTEIN – Česká štědrovečerní hostina 0,4kg / 47 Kč

BRIT FUNCTIONAL SNACK – vánoční edice s krůtou

Vánoční dáreček v podobě pamlsku s krůtím masem potěší každého pejska. Oblíbené doplňkové krmivo pro psy je tentokrát obohacené o sušené brusinky a skořici a pro dobré trávení jsou přidané i laktobacily. Tato lehká svačinka se hodí i jako odměna při motivačním tréninku.

Pamlsek BRIT FUNCTIONAL SNACK CHRISTMAS – vánoční edice s krůtou 0,15kg / 90 Kč

BRIT CARE CAT POUCHES FILLETS IN GRAVY – vánoční box plný chutí

Tak to je kočičí vánoční dárek jak se patří! Pestrý výběr kapsiček nenechá v klidu ani velmi vybíravé kočičky. Potěší i ty s problematickým příjmem potravy. Tyto lahodné filetky ve šťávě totiž obsahují až 85 % masa, a to z lososa, kuřete, kachny a krůty. Jsou obohacené i o rakytník a lichořeřišnici, které působí preventivně proti chorobám močových cest. Bezobilné kapsičky jsou vhodné jako kompletní krmivo nebo jako doplněk ke granulím.

Kapsičky BRIT CARE CAT POUCHES FILLETS IN GRAVY – Christmas Flavour Box– 1,02kg / 250 Kč

CARNILOVE – Čerstvý kapr i do psích misek

Granule s chutí Vánoc? Může být! Holistická krmiva Carnilove Fresh obsahují čerstvé maso z kapra, které nejenže skvěle chutná, ale současně je ceněno také pro svůj pozitivní vliv na zdraví srdce a oběhového aparátu. Masa je v granulích Carnilove Fresh 80 %, zbylých 20 % patří lesním plodům, zelenině a bylinkám. V sortimentu značky Carnilove najdete také lahodné poloměkké kapří pamlsky a masové kapsy.

CARNILOVE Fresh Carp Trout

CARNILOVE TRUE FRESH – přirozeně čerstvé a šťavnaté maso

Psi přirozeně touží po šťavnatém kusu masa. Co jim jejich přání (nejen) na Vánoce splnit? Unikátní výrobní technologie umožnila „naplnit“ složení granulí Carnilove True Fresh z 60 % masem pouze v čerstvé formě a proměnit tak každé krmení v jedinečný chuťový zážitek. A pokud do granulí navíc přimícháte mrazem sušené pamlsky z téže řady, těžko budete hledat spokojenějšího psa, než je ten váš. Nebo snacky zabalíte pod stromeček? Úspěch zaručen v obou případech.

CARNILOVE True Fresh – Fresh Fish with Chickpeas and Appless od 1 699 Kč a CARNILOVE True Fresh Freeze – Dried Snack Duck with 5 red Fruits 124 Kč

 

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.