Sociální sítě
Nahoru

Bulgari – hra s kontrasty

Černá je stále módní, bez ohledu na běh času. Letos se dostává do popředí zájmu u značky Bulgari. Zdobí moderní modely Bulgari Bulgari (známé jako BB). Kolekce pracuje s temnými odstíny a oslavují historii značky, která proslula originálními a nadčasovými hodinkami.

Poslední legendou doplňující ságu v černé jsou hodinky BVLGARI BVLGARI, známé pod iniciálou BB. Tento model, který je oblíbenou stálicí téměř po čtyři dekády, vyniká jednoduchým, oblým a moderním tvarem. Je k dispozici ve dvou variantách: s 33mm pouzdrem s quartzovým strojkem a 41mm pouzdrem s mechanickým strojkem s automatickým nátahem, kalibru BVL 191.

Oba modely používají černou barvu jako dokonalé prostředí, které pohlcuje nadbytečné světlo, zdůrazňuje designové linie i použité materiály. Hodinky BB si přirozeně oblíbila mladší generace, kterou oslovila doplňující se podstata tohoto páru hodinek. Hodinky mají nový černý lakovaný číselník, ocelovou lunetu a černý náramek. Ten jako zajímavá grafika střídá lesklé a matné elementy. Exkluzivní ikona zaujme jemnou poetikou svých odstínů a prozrazuje, že černá je pro Bulgari novým, nepopsaným listem.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.