Sociální sítě
Nahoru

Klenota přináší na Black Friday náramek s černým diamantem a 25% slevou

Pražský šperkařský ateliér KLENOTA letos navazuje na úspěšnou akci a na Black Friday opět přináší šperk za zvýhodněnou cenu. Tentokrát se jedná o náramek s černým diamantem. Zákazníci tak mohou získat elegantní náramek o celých 2 500 Kč levněji.

Minimalistický doplněk pro každou příležitost

Akce se týká řetízkového náramku zdobeného černým diamantem v kulatém brusu. Drahokam zaujme nejen netradiční barvou, ale také usazením typu bezel: hladká obruba obepínající celý kámen působí velmi jemně, zároveň diamant chrání a opticky ho zvětšuje. Náramek se skvěle hodí k vrstvení a kombinování s dalšími šperky.

Zákazníci si mohou kromě oblíbené varianty ve 14karátovém bílém zlatě vybrat i verzi ve žlutém nebo růžovém zlatě. Kombinace klasických barev a nadčasového designu dělá z tohoto náramku skvělý tip na vánoční dárek, který se obdarované zaručeně trefí do vkusu.

Běžná cena náramku je 9 400 Kč, v Black Friday akci ho zákazníci pořídí o 25 % levněji – za 6 900 Kč. Ke šperku navíc získají certifikát pravosti a doživotní servis včetně čištění zdarma. Kampaň poběží od 21. do 28. listopadu 2022.

Diamant jako žádný jiný

Diamant si většina lidí představí jako průhledný a oslnivě zářivý. Jako jeden z mála drahých kamenů se však vyskytuje v přírodě ve všech odstínech i jejich kombinacích. Černé diamanty vypadají jako pravý opak těch čirých. Jsou zcela neprůhledné a oplývají typickým kovovým leskem. Za své intenzivní zbarvení vděčí přítomnosti grafitu.

Jarmila Slívová, majitelka firmy KLENOTA, vysvětluje jedinečnost těchto drahokamů: „Černé diamanty mezi drahými kameny zcela vybočují. Právem se stávají novým symbolem luxusu a výjimečnosti. Šperky s černým diamantem jsou výrazné a nepřehlédnutelné, zároveň však jemně elegantní. Jsou moderní i nadčasové. Potěší stylové ženy, které mají odvahu být jiné.“

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.