Sociální sítě
Nahoru

Ochutnejte novinku FuzeTea Orange Cardamon

Oblíbené nápoje FuzeTea nabízí spojení směsi čajového extraktu s příchutí ovoce a bylinek, díky kterému se můžete odpoutat od každodenního shonu a ponořit se do světa chutí a vůní. Čajový extrakt je z udržitelných zdrojů a je certifikován Rainforest Alliance. Novinkou je limitovaná zimní příchuť, která v sobě kombinuje černý čaj, stimulující chuť pomeranče a špetku kardamonu posilující imunitu.

Černý čaj v kombinaci s pomerančem a kardamomem, to je nová zimní příchuť populárního nápoje FuzeTea. „Obliba nápojů FuzeTea u zákazníků roste, proto se jim snažíme přinášet nové a zajímavé příchutě, které odrážejí roční období ale i zákaznické preference. Tato nová příchuť umožňuje podávání jak ve studené, tak teplé variantě, což zákazníci s příchodem zimy jistě velmi ocení,“ vysvětluje Lukáš Topol, marketingový manažer značky FuzeTea Coca-Cola HBC ČR a SR. Novinka je dostupná ve dvou verzích balení – 0,5 litru a 1,5 litru.

Limitovaná zimní příchuť přináší neotřelé spojení černého čaje, pomeranče a kardamomu. Právě kardamon se nejčastěji používá jako dochucovadlo do jídel a nápojů. Jedná se o jedno z nejdražších koření a často se mu přezdívá královna chuti. Zároveň se traduje, že kardamon má magické účinky a žena, která podá muži nápoj se špetkou kardamomu, ho prý navždy okouzlí. Takže dámy neváhejte, ochutnejte a ideálně se o novou příchuť podělte i si se svou drahou polovičkou.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.