Sociální sítě
Nahoru

Česká avantgardní restaurace ZEM zve na jedinečný nedělní „flying brunch“

Za relativně krátkou dobu své existence přilákala restaurace ZEM hotelu Andaz Prague do svých prostor celou řadu hostů z Česka i ze zahraničí. Může za to nejen příjemné prostředí v centru města a vyladěný interiér, ale především profesionální přístup a kulinářské umění místního šéfkuchaře Richarda Bielika. Ten si pro své hosty připravil novinku v podobě „flying brunche“, na který se mohou těšit vždy poslední neděli v měsíci.

Ačkoliv jde o velmi oblíbenou záležitost, míst, kde si člověk může vychutnat tradiční nedělní brunch, je v Praze málo. Otevřením restaurace ZEM se ale na mapě Prahy objevil další spot, kde si ho lze užít a to každou poslední neděli v měsíci, vždy od 12:00 do 15:00 hodin.

Termín „Flying brunch“ značí, že nejde o klasické švédské stoly známé z typických víkendových brunchů, nýbrž o zážitek spojený s pětihvězdičkovým servisem. Personál restaurace totiž téměř neustále zásobuje každého z hostů pestrou paletou originálních chodů a alkoholických i nealkoholických nápojů. Vy si tak můžete užívat čas u stolu se svými přáteli či rodinou, aniž byste museli neustále odbíhat a doplňovat talíř.

Jídlo z kuchyně Richarda Bielika a jeho týmu je nejen originální a chutné, ale také vysoce kvalitní. Podává se totiž okamžitě přímo z kuchyně a nevystavuje se dlouhé hodiny na pultu či v bufetu. Když nějaký chod přeskočíte, můžete se k němu kdykoliv během zážitku vrátit. Nabídka jídel se mění každý měsíc, aby odrážela sezónu a nové a la carte položky restaurace ZEM. Tím je zaručeno, že se hosté při každé své návštěvě mohou těšit na něco nového a nebudou se nudit.

Co se nápojů týče, vybírat můžete z prosecca, piva i nealka. Za příplatek můžete ochutnat i celou řadu koktejlů či nealkoholických nápojů včetně dnes už legendárního Sparkling Tea z Kodaně. Ten potěší všechny ty, kdo nechtějí pít alkohol a přesto mají rádi něco sofistikovanějšího.

Brunch je pro hosty připraven každou poslední neděli v měsíci od 12:00 do 15:00 hodin, přičemž přijít můžete kdykoliv během tohoto časového úseku. Sebou můžete vzít i své ratolesti, které jistě ocení dětský koutek s dohledem. Brunch si navíc užijí za zvýhodněnou cenu – děti do 6 let zcela zdarma, děti do 12 let s 50% slevou. Pro větší rezervaci do 10 osob nebo pro hosty, kteří preferují více soukromí, je k dispozici privátní salónek.

Více z rubriky Gastro

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Prožijte Velikonoce v džungli města

    Pokud toužíte po nezapomenutelném zážitku o Velikonocích, nabízí se pro vás perfektní plán. Přijďte se připojit na speciální Velikonoční Jungle Brunch,...

    Marek Zelený22.3.2024
  • Hotel The Mozart Prague chystá velikonoční brunch

    Hotel The Mozart Prague připravil ideální příležitost, jak oslavit příchod jara s blízkými, a to speciální nedělní velikonoční brunch. Tento jedinečný...

    Jan Pešek20.3.2024
  • Světový den vody 2024

    Světový den vody každoročně připadá na 22. března a tento rok je hlavním mottem “Voda pro mír”. Světový den vody se...

    Marek Zelený19.3.2024
  • The Artisan servíruje jarní menu plné svěžesti

    Pražská restaurace The Artisan vítá příchod jara s novým velikonočním menu. Svěží chutě přináší vybrané speciality inspirované Velikonocemi jak v týdenní...

    Marek Zelený19.3.2024
  • Velikonoce s Baronem

    Velikonoce klepou na dveře, a jak lépe je strávit než v přítomnosti prvotřídních českých ovocných specialit a pálenek Baron Hildprandt. Nenechte...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Barmani z Baru, který neexistuje přijíždí do Prahy

    V úterý 19. března se za smíchovský bar Back Doors postaví dvojice Rudolf Forman a Tomáš Křemenák z Baru, který neexistuje....

    Jan Pešek12.3.2024
  • V nově otevřeném Gabby’s baru se hraje

    Nově otevřený Gabby’s Irish Pub ve Vladislavově ulici se těší neuvěřitelnému zájmu. Od středy do neděle se zde přesně v 18hodin...

    Marek Zelený12.3.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.