Sociální sítě
Nahoru

Taštičkový listopad

The Bistro v pražské Londýnské ulici nabízí nepřeberné množství sezónních tapas. Žádný podnik v Praze není více kosmopolitní a určený k drobnému degustování se sklenkou v ruce. Novinkou měsíce listopadu jsou taštičky a hned v několika variantách.

Taštičková mezinárodní tapasová přehlídka startuje 10.11. a hosté budou moci do konce měsíce listopadu ochutnat několik taštičkových variant. Nabídka se bude měnit, ale prvotní uskupení je již známé. Vystoupí italské Houbové ravioli s ricottou, parmazánovou omáčkou, marinovanou šalotkou a lískovými oříšky.

Další z účinkujících jsou oblíbené čínské taštičky Gyoza s vepřovým masem a shitake houbami. Pozornost vzbudí superstar v podobě asijských Taštiček s krevetami, kukuřicí, chilli a koriandrem. Velkou výzvou a neobvyklým uskupením jsou Chinkali z Kavkazu. Sladké knedlíčky zastupují ukrajinské Vareniky s višní. Tedy i sladká tečka nakonec je zajištěna.

Kdo má v hledáčku ještě jiné taštičky, tak nemusí zoufat. S velkou pravděpodobností se totiž na menu do konce listopadu v The Bistro objeví. Taštičková sezóna budiž zahájena.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.