Sociální sítě
Nahoru

Ples jako Brno se vrací, přiveze do Brna i londýnské hvězdy

Ples jako Brno se vrací. A rovnou s jubilejním 10. ročníkem. Své narozeniny oslaví ve velkém – delikátními pokrmy, promyšlenou produkcí a programem, který hosty ohromí už 28. ledna 2023.

Večer rozproudí nestárnoucí skupina Olympic či dechberoucí vystoupení čtyř londýnských sopranistek, které svět zná pod názvem IDA. Hudební hvězdy vystupovaly například pro prince Edwarda na hradě Windsor. Hosté se mohou dále těšit na show českého zpěváka Michala Hrůzy a zpěvačky Olgy Lounové. Chybět nebude již tradiční dobročinná dražba, díky které Ples jako Brno dosud pomohl částkou 8 627 000 korun.

S koncem roku 2022 čeká tým Plesu jako Brno velké finále příprav – chystá se totiž kulatý 10. ročník. Velkolepý návrat českého plesového krále se odehraje 28. ledna 2023 v brněnské Fait Gallery.

Ples jako Brno se vrací a své jubilejní desáté výročí oslaví velkolepě. Na plese vystoupí slavná čtveřice londýnských sopranistek, která zpívá pod názvem IDA. Tyto hvězdy do Brna přivezou fascinující hudební show, se kterou oslnily posluchače více než 200krát napříč kontinenty. Vystupovaly například také pro prince Edwarda na hradě Windsor a vyprodaly vystoupení v Jersey Opera House a na zámku Tonbridge. Hosty roztančí také jedna z nejvýznamnějších českých rockových skupin – Olympic. A nesmím zapomenout na české zpěváky Olgu Lounovou a Michala Hrůzu. Celý večer podtrhne i několik dalších uměleckých prvků, které budou překvapením,“ říká jeden z organizátorů Plesu jako Brno Tomáš Pakosta. Právě dokonalý program a produkce večera je něčím, na co jsou hosté luxusní události Ples jako Brno zvyklí. Ovšem dalším neodmyslitelným zážitkem na události je dokonalý catering. Ten už od prvního ročníku připravují šéfkuchaři z brněnské restaurace Valoria Restaurant. A i na jubilejní ročník plánují dokonale vyladěné menu s luxusními surovinami.

Za devět předchozích ročníků Ples Jako Brno pomohl částkou 8 627 000 korun

Součástí každého ročníku Plesu jako Brno je dobročinná dražba. A v roce 2023 tomu nebude jinak. Pokud organizátoři sečtou všechny předchozí ročníky, díky dražbě už událost pomohla částkou 8 627 000 korun. Dražba desátého ročníku předá peníze třem dobročinným nadacím.

Pro rok 2023 spolupracujeme se třemi nadacemi. Peníze tak poputují do nadace bojovníka Jiřího Procházky BJP Foundation, která pomáhá vážně nemocným dětem, dále do nadačního fondu Hvězdy pro život, který pomáhá nemocným dětem, seniorům a rodinám. Třetí nadací je Krása pomoci, kterou založila v roce 2008 Taťána Kuchařová. Její nadace pomáhá seniorům. Jsme hrdí, že díky události můžeme pomáhat, je to spojení dobré věci a zážitku v podobě jedinečného plesu,“ přibližuje jeden z organizátorů Plesu jako Brno Bedřich Snášel.

V prodeji jsou celkem čtyři varianty vstupenek, nesoucí názvy podle brněnských architektonických skvostů. Ty nejhodnotnější mizí nejdříve. Aktuálně zbývá už jen pár vstupenek. „Aktuálně nám zbývá méně než třetina míst. Protože je pro nás zásadní komfort každého hosta, není možné místa přidávat. Každý host si se vstupenkou pořizuje luxusní zážitek – od několika hudebních vystoupení, přes dokonalou produkci celého večera, až k neomezenému luxusnímu cateringu a nápojům,“ dodává Bedřich Snášel.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.