Sociální sítě
Nahoru

Cafe 80’s v novém

Cafe 80’s je podnikem v centru Prahy, který už dlouhá léta drží punc výjimečnosti. Jinde není větší zábava a zároveň se při vstupu doslova zastaví čas. Už žádné starosti a povinnosti, náhle se člověk ocitá v osmdesátkách plných emocí a nevázanosti.

Kdo by nemiloval osmdesátky. Nejlepší písně vůbec. Zrodily se hudební legendy a v Cafe 80’s na ně vzpomínají s úctou a udržují tuto éru navěky.

Tento legendární klub prošel rekonstrukcí a hosté se mohou těšit na vytříbený interiér a nové lounge prostory, které nabízejí soukromí i v nejrušnější noci. Osvětlení, taneční parket vše dostalo nový kabát. Ovšem výrobník popcornu zůstává stejný, jelikož lepší popcorn nikde neochutnáte.

Cafe 80’s má nově otevřeno od úterý do soboty, vždy od 17:00 do 4:00. Hned několik příležitostí v týdnu zažít pořádný odvaz, kdy Michal David a Michael Jackson jsou králi parketu.

Zajímavostí jsou happy hours, které jsou od úterý do čtvrtka vždy od 17:00 do 23:00 a nabízí na oblíbené drinky 50% slevu. Dále osmdesátkový podnik nabízí vouchery all you can drink. Děsivý název, který napovídá, co nabídka obsahuje. Vypij, co můžeš. Jedná se o nabídku zvlášť pro pány a dámy a je navázaná na několikahodinový časový slot.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.