Sociální sítě
Nahoru

DEER pod stromečkem

Báječná restaurace Deer v Michalské ulici v samém centru Prahy neuvěřitelně gastronomicky kouzlí. Po příchodu šéfkuchaře Lubomíra Dolejše se změnil ráz celé restaurace. Najednou se v postranní uličce kousek od Staroměstského náměstí stojí fronty na snídani, oběd a večeři. Jak je to možné? Odpověď je jednoduchá. Prvotřídní servis je na místě a samozřejmostí, poté dochází k objednání pokrmu. To, co následuje je absolutní zážitek. Na talíři se objeví skvosty plné chutí a emocí.

Jedno, jakou denní dobu host zvolí, vždy je zaručeno gastronomické nebe. Není tomu jinak i o Vánocích. V tento sváteční čas si tým restaurace Deer připravil vánoční menu, které nabízí čtyřchodové menu. Předkrm je promítnut do Restovaných šneků s kořenovou zeleninou, omáčkou beurre blanc s bylinkami, listovým salátkem a špenátovou brioškou. Následuje klasická Tradiční vánoční rybí polévka s vaječným svítkem. Hlavní chod skrývá možnost výběru. Host si může zvolit ze dvou variant. První jsou Smažené kousky kapra s bramborovým pyré s marinovanou zeleninou a citronovým gelem. Druhou je Vídeňský telecí řízek s tradičním bramborovým salátem s citronem. Dezert je ovšem jeden a jediný. Kdo by odolal Makovému mini závinu s mandlovým karamelem, punčovou zmrzlinou, šlehačkou a prachem z vlašských ořechů. Toto menu bude k dostání v restauraci Deer během vánočních svátků.

Ti, co přemýšlí, jaký dárek svým blízkým dát, mohou zaostřit na gastronomický zážitek. Restaurace Deer nabízí vouchery na obědy či večeře v degustační podobě. Lze k tomu zvolit i vinný balíček. Obdarovaný si rozhodně gurmet dárek užije. Okusit to nejlepší z české gastronomické scény, stojí za to. Dárek, který nikdy neurazí a vždy potěší.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.