Sociální sítě
Nahoru

Exkluzivní parfémované svíčky Cartier Les Écrins Parfumés

Uniknout před světem, odpočívat a snít. Vůně nové kolekce svíček Les Écrins Parfumés od Cartier pomáhají ritualizovat jedinečné okamžiky, navozovat příjemnou atmosféru a zároveň oslavují umění vytvářet vzácné předměty a luxusní parfémy. Přinášejí krásu přírody do našeho domova a umožňují nám o ní rozjímat.

Čtyři svíčky z porcelánu nesoucí tvar ikonické červené krabičky, včetně girlandového zdobení, vnášejí do olfaktorického prostoru barvu a výjimečnou vůni. Navržené parfumérkou domu Cartier Mathilde Laurent, svíčky dokáží vykouzlit pocit propojení s přírodou v celé její rozlehlosti a nespoutanosti.

„Per fumum, tedy skrze kouř, což je etymologie slova parfém, jsem chtěla přinést možnost vytvořit si doma úžasné krajiny, ať už skutečné, nebo imaginární. Zapálením svíček Les Écrins Parfumés můžeme znovu objevit radost z chvil strávených v přírodě a pozvat i ostatní, aby vstoupili do tohoto neprobádaného smyslového světa vůní,“ říká Mathilde Laurent.

PÉTALES, DÉSERT, CANOPÉE, NEIGE…

Každá svíčka má svou vlastní auru a je určena k zapálení samostatně nebo v kombinaci s ostatními. Svěžest, hřejivost, zeleň, jemnost, lehkost: vše se prolíná a snoubí, vše je možné. Nekonečné rozjímání propojující jemné tóny, které zesilují, když se svíčky zapálí společně a vůně se propojí v dokonalém souznění.

SVÍČKA PÉTALES – OKVĚTNÍ LÍSTKY

Zachycuje louku plnou tisíců květů, květinovou explozi pro smysly, obrovskou kytici, jejíž vůně se nese svěžím novým ránem.

SVÍČKA DÉSERT – POUŠŤ

Představuje nekonečné duny prohřáté slunečními paprsky. Moře písku, nad kterým lehce vane vlahý, jantarově zbarvený vítr.

SVÍČKA CANOPÉE – KORUNY STROMŮ

Ztělesňuje pocit vznášení se vysoko nad korunami stromů. Svěží a pulzující zeleň s bohatou, rozmanitou a komplexní vůní, unášenou nespoutaným větrem.

SVÍČKA NEIGE – SNÍH

Je objevováním sněhově bílých, nekonečných plání, na jejichž povrchu se rozptylují sluneční paprsky a zahalují krajinu do jemné narůžovělé záře. Mrazivé, svěží, ozonové, křišťálově čisté a pižmové tóny.

Udělejte radost sobě nebo svým blízkým. Luxusní svíčky Les Écrins Parfumés vnášejí krásu do života a obohacují kolekci vzácných předmětů a domácích doplňků Cartier. Svíčky mohou být doplněny o skleněné dekorativní poklopy se symbolickými kódy Cartier, na kterých ožívá motiv Diabolo de Cartier, skvrny pantera nebo klasický obraz pantera mezi dvěma cypřiši. Můžete si vybrat, zda je sladíte s vůní svíčky či svými osobními designovými preferencemi, od dřevěných podstavců až po vzory ve zlaté barvě a potištěné sklo.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.