Sociální sítě
Nahoru

Junghans si připomíná výročí svého zakladatele

Německá značky Junghans se řadí ke stálicím na tuzemském trhu, jejíž jméno zde bylo skloňováno už v dobách před tak zvanou První republikou. Proslulý výrobce z Černého lesa uvedl 1. ledna unikátní edici hodinek Meister fein Automatic Erhard Edition, které jsou připomínkou dvou set let uplynulých od narození zakladatele společnosti Erharda Junghanse.

Výroční edici hodinek Junghans nabídne hodinářství Chronoshop na objednávku, a to za 215 900 Kč

Jako připomínka jeho 200. narozeniny vznikly dvě edice hodinek vyvedené vždy ve 200 kusech, a to jak v bílém, tak v tradičním žlutém zlatě. Od zbylé produkce se liší hlavní číselníkem, které zdobí historické logo společnosti, ale také decentní protáhlé římské číslice.

Značka záměrně sáhla po základu relativně nové linie Meister fein Automatic, která ideově navazuje na klasickou řadu Meister – je však více strohá, minimalistická. Dle portálu Chronoblog budou hodinky v České republice pouze na objednávku, a to za 215 490 Kč. Dá se totiž předpokládat, že většina modelů skončí u německých patriotů.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.