Sociální sítě
Nahoru

Virtuální vánoční hry pro dospělé na Zoom

Můžete se bavit se svým týmem hraním virtuálních vánočních her společně přes videohovory. Tyto aktivity jsou navrženy tak, aby byly interaktivní s virtuálním publikem, přidaly prázdninovou zábavu k virtuálním vánočním večírkům a pracovním schůzkám a zapojily je do prázdninové zábavy. Těmto aktivitám se také říká „online hry na vánoční večírek“. Tato cvičení lze použít jako týmovou aktivitu Zoom nebo aktivitu virtuální party. Tyto aktivity lze využít jako formu prázdninového skupinového budování.

Virtuální vánoční hry

Zde je seznam některých z nejzábavnějších vánočních her Zoom: Výměna dárků za mrchožrouty, sváteční filmové šarády a další.

  1. Prostě zatraceně zábavná prázdninová událost

Šestiminutová plně hostovaná událost Just a Darn Holiday se koná prostřednictvím Zoom, Webex a Google Meet. Moderátor vás a vaše kolegy provede sérií her s prázdninovou tématikou, jako je „Která přišla jako poslední?“, „Bílý slon Stampede“ a „Blackout Dare“. Tato událost je rychlá, zábavná a jedna z nejpamátnějších událostí, které na schůzce Zoom zažijete.

  1. Ježíškova dílna

Santa’s Workshop je sváteční verze „Shark Tank“. Hra umožňuje hráčům předstírat, že jsou Santovi elfové prodávající hračky. Rozdělte skupinu pomocí dílčích místností k zahájení hry. Každý tým bude mít pět až sedm minut na vytvoření nejunikátnější prázdninové hračky. Účastníci se poté vrátí do hlavního prostoru a představí své hračky porotě složené z Santa Clause, paní Clausové a hlavního skřítka. Porotci rozhodnou, zda má být hračka vyrobena. Porotci vyberou na konci každé prezentace „oblíbené hračky sezóny“.

  1. Naughty List

The Naughty list je hra, která nutí hráče přiznat se k prázdninovým hříchům. Aby mohli účastníci hrát hru Zoom, musí mít zapnuté fotoaparáty. Účastníci musí mít zapnuté kamery, zatímco vedoucí předčítá sérii „nezbedných“ aktů. Ti, kteří jsou vinni těmito činy, budou požádáni, aby vypnuli své kamery. Poslední hráč, který má otevřenou kameru, vyhrává.

  1. Sezónní lov mrchožroutů

Jednou z nejoblíbenějších vánočních her Zoom je sezónní lov mrchožroutů. Jsou to skvělé způsoby, jak přimět lidi k pohybu a pomoci energizovat skupiny Zoom. Existuje mnoho způsobů, jak uspořádat prázdninový lov Zoom. Můžete uspořádat bleskový lov, kde účastníci závodí po kanceláři nebo domě, aby chytili předměty, které hostitel pojmenovává jeden po druhém. Seznam lze zobrazit na obrazovce a hráči mají každý tři minuty na to, aby popadl co nejvíce položek.

  1. Trapná rodinná vánoční přání

Vánoční karetní hra Zoom’s Awkward Family je jednou z nejunikátnějších a nejzábavnějších her. Rozdělte skupinu na malé skupiny. Každý tým bude mít pět až deset minut na to, aby společně vytvořili to nejbizarnější vánoční přání pomocí digitální tabule. Před uzavřením dílčích místností dejte každému týmu minutu upozornění. To umožní vašim umělcům dostatek času na dokončení jejich karet. Než se vrátíte do hlavní místnosti, udělejte si také snímek obrazovky. Každý tým by se měl střídat ve sdílení svých karet sdílením svých obrazovek nebo vhozením souboru do chatu. Skupina může hlasovat pro nejlepší obrázek nebo nechat porotce vybrat vítěze.

Poslední myšlenky

Mnoho online vánočních her může zpestřit váš sváteční večírek nebo pracovní schůzku. Nejlepší prázdninové hry Zoom využívají funkce platformy a podporují aktivní účast. Tato cvičení lze použít k povzbuzení skupin a vnesení svátečního ducha do videohovorů bez ohledu na to, kde žijí.

Aby to bylo ještě zábavnější, ujistěte se, že ve svých hrách používáte svou honor x8!

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.