Sociální sítě
Nahoru

Peněženky jsou nezbytným doplňkem pro muže i ženy

Je pravdou, že peněženka je většinu času uschovaná v kabelce a v případě pánů nejčastěji po kapsách. To ale neznamená, že si při jejím výběru není potřeba dát záležet. Ve skutečnosti tento doplněk nevědomky vystavujeme i několikrát denně při placení. Máme pro vás pár rad, na které myslet při výběru tohoto módního doplňku!

Vyberte správnou velikost peněženky

Peněženky se běžně vyrábí v různých velikostech. Při jejich výběru je tak vhodné zvážit, jaká bude pro vás ta nejvhodnější. Zamyslete se, kde bude peněženka nejčastěji nošena, kolik věcí si do ní plánujete uložit a jaký materiál a barevnou kombinaci zvolíte. Patříte mezi ty, kdo si vystačí s drobnou a jednoduchou peněženkou v neutrální barvě, nebo jste zastáncem výrazných a barevných kousků?

Pánové, pokud plánujete nosit peněženku v kapse, určitě zvažte, jaký rozměr bude pro vás nejpříjemnější. Majitelky kabelek to mají v tomto směru jednodušší, neboť se jim velká dámská peněženka pohodlně vleze dovnitř. Její hlavní předností je dostatek přihrádek pro všechny vizitky, doklady, peníze i jiné cennosti.

Vsadíte na barevnost nebo minimalismus?

Doplňky v pestrých barvách dokáží decentně oživit každý outfit. Na výběr máte peněženky se vzorem nebo peněženky v různých barevných provedeních. Pokud spíše preferujete klasickou černou barvu, rozhodně neuděláte chybu pořízením takové peněženky. Je velmi univerzální a hodí se ke všemu. Máme pro vás skvělý TIP: Doporučujeme také barevně sladit peněženku s kabelkou a obuví.

Materiál hraje zásadní roli

Pozornost věnujte také materiálu, ze kterého je peněženka vyrobena. Zejména pánská peněženka se může rychle opotřebovat častým vytahováním z kapes. Čím kvalitnější materiál, tím déle peněženka vydrží a vy tak máte řešení na dlouhou dobu dopředu.

Pokud si chcete lehce připlatit za kvalitu, kožená peněženka je pro vás ta pravá. Obzvláště pánská kožená peněženka je velmi vkusným doplňkem každého moderního muže. Neopomeňte ale také syntetické peněženky, které jsou příznivým poměrem ceny a kvality.

Spolehlivé zapínání peněženky je rovněž důležitým parametrem. Pohodlné otevření peněženky vám zajistí přezka nebo kovový cvoček, díky kterému najdete rychle to, co zrovna potřebujete. Skvěle funkční je také peněženka na zip, se kterou nemusíte mít obavy, že něco důležitého ztratíte.

V neposlední řadě je pánská i dámská peněženka skvělým, a především praktickým dárkem, kterým můžete obdarovat svou drahou polovičku. Inspiraci můžete načerpat na Rieker-eshop.cz, kde naleznete různorodou nabídku peněženek pro příznivce všech stylů a barev.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.