Sociální sítě
Nahoru

Islandský rybí večer

Večer ve znamení islandských chutí se uskuteční 31.1.2023 od 18:00 v restauraci PRU58. Hosté se mohou těšit na degustaci a informace přímo od dodavatelů ryb z Islandu. Poznání a chuťový zážitek v jednom je zaručen, a to za pouhých 1 349 Kč na osobu.

Degustační menu obsahuje 5 pokrmů. Okouník mořský bude připraven jako zavináč se smrkovým olejem, jalovcem a ginem. Siven arktický marinovaný shio koji poté grilovaný a podávaný s tom kha omáčkou. Jazyk nepravý upravený na páře s mladým bambusem a cizu pyré. Treska obecná se promění na grilu v dokonalost samou a doprovod jí bude dělat variace květáku, lanýž a bir blank neboli rybí omáčka. Na menu nesmí chybět losos. V PRU58 bude podáván jako gravlax s řepou. Milovníci vína ocení vytříbenou vinnou degustaci.

Opravdu zajímavý večer má omezený počet míst. Tedy je nutná rezervace předem. Proto neváhejte a učiňte tak, co nejdříve. Místa mizí doslova před očima.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.