La Bodeguita del Medio již po třinácté uspořádá velkolepou gastronomickou show. Termín je daný a diáře se tetelí blahem. Výrazně se v kalendáři tyčí datum 23.3.2023. Právě v tento den se uskuteční tuňáková luxury show.
Již po třinácté si budou moci hosté od 19 h vychutnat menu z na místě bouraného tuňáka. Zážitek se skládá z třechto gastronomických čerstvých klenotů. Prvním je Tartar s jarní cibulkou, sójovou a rybí omáčkou. Poté následuje neuvěřitelně opojný hlavní chod v podobě Steaku s wasabi pyré a julienne zeleninou. Sladkou tečkou je Panna cotta s malinovým coulis. To vše v předprodejní ceně 1280 Kč. Dále bude moci každý na místě konzumovat libovolné nápoje, ale především další tuňákové speciality. Z pokrmů mimo klasické menu budou k ochutnání Zauzené sashimi z tuňáka, variace nakládaného zázvoru, wasabi a salátu z řas wakame či Steak s kambodžským pepřem na salátku ze špenátu, polníčku, avokáda a koriandru.
Sushi z tuňáka nemůže chybět, proto na menu tento večer je také Maki rolka v počtu 8 ks. Finger foods není nikdy dost, a to především v podobě Jasmínové rýže, koriandru a kousku tuňáka či Wakame se žlutou ředkví a opět s kousky čerstvé ryby právě rozporcované na místě před zraky všech. Čerstvěji to opravdu už nejde.
Pokud chcete uzmout své místo, jsou dvě možnosti. Buď si koupit avízované menu, které zapříčiní jistou židli u dřevěného stolu nebo rezervační voucher na tento večer v minimální hodnotě 1000 Kč, kdy se každý po příchodu zvolí menu z avízovaných pokrmů.
V každém případě jarní gastronomická show je daná. Čím dříve si pořídíte své místo, tím jistější je, že třináctka nebude tím špatným číslem. Počet míst je totiž omezen a je škoda stát na prahu obsazeného podniku a nemoci ochutnat toho nejčerstvějšího tuňáka v centru Prahy.