Sociální sítě
Nahoru

Šťastná třináctka

La Bodeguita del Medio již po třinácté uspořádá velkolepou gastronomickou show. Termín je daný a diáře se tetelí blahem. Výrazně se v kalendáři tyčí datum 23.3.2023. Právě v tento den se uskuteční tuňáková luxury show.

Již po třinácté si budou moci hosté od 19 h vychutnat menu z na místě bouraného tuňáka. Zážitek se skládá z třechto gastronomických čerstvých klenotů. Prvním je Tartar s jarní cibulkou, sójovou a rybí omáčkou. Poté následuje neuvěřitelně opojný hlavní chod v podobě Steaku s wasabi pyré a julienne zeleninou. Sladkou tečkou je Panna cotta s malinovým coulis. To vše v předprodejní ceně 1280 Kč. Dále bude moci každý na místě konzumovat libovolné nápoje, ale především další tuňákové speciality. Z pokrmů mimo klasické menu budou k ochutnání Zauzené sashimi z tuňáka, variace nakládaného zázvoru, wasabi a salátu z řas wakame či Steak s kambodžským pepřem na salátku ze špenátu, polníčku, avokáda a koriandru.

Sushi z tuňáka nemůže chybět, proto na menu tento večer je také Maki rolka v počtu 8 ks. Finger foods není nikdy dost, a to především v podobě Jasmínové rýže, koriandru a kousku tuňáka či Wakame se žlutou ředkví a opět s kousky čerstvé ryby právě rozporcované na místě před zraky všech. Čerstvěji to opravdu už nejde.

Pokud chcete uzmout své místo, jsou dvě možnosti. Buď si koupit avízované menu, které zapříčiní jistou židli u dřevěného stolu nebo rezervační voucher na tento večer v minimální hodnotě 1000 Kč, kdy se každý po příchodu zvolí menu z avízovaných pokrmů.

V každém případě jarní gastronomická show je daná. Čím dříve si pořídíte své místo, tím jistější je, že třináctka nebude tím špatným číslem. Počet míst je totiž omezen a je škoda stát na prahu obsazeného podniku a nemoci ochutnat toho nejčerstvějšího tuňáka v centru Prahy.

Více z rubriky Degustace

  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
  • Speciality v restauraci Triton opět překračují hranice možného

    Nové podzimní menu zážitkové restaurace Triton, ukryté v kouzelné secesní jeskyni pod Václavským náměstím, opět překračuje hranice běžného a možného. Ambiciózní...

    Marek Zelený21.9.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.