Sociální sítě
Nahoru

Sennheiser HD 660S2 kombinují dokonale vyvážený přednes s ohromujícími basy

Společnost Sennheiser, výrobce špičkových sluchátek, mikrofonů a audiotechniky, představila nový model audiofilských sluchátek Sennheiser HD 660S2. Staví na principech legendárních Sennheiser HD 600 a rozvíjí vylepšení, která přinesla již Sennheiser HD 660S.

Pyšní se tak nejen zdokonaleným zvukovým projevem v celém frekvenčním pásmu, ale také širším frekvenčním rozsahem 8 Hz – 41,5 kHz. S křišťálovou čistotou zazní ty nejvyšší tóny, střední pásmo i nejhlubší basové frekvence. Nechybí ani sub-bas přesahující možnosti lidského sluchu, který prohloubí emotivní zážitek jak při poslechu tepající taneční hudby, tak při dramatickém nástupu tympánů symfonických děl.

Audiofilská sluchátka Sennheiser HD 660S2 budou dostupná za cenu 14 990 Kč v elektronickém obchodě pantershop.cz

Ty nejnáročnější nadchne bohaté balení, které kromě klasického nesymetrického kabelu a redukce z 6,5mm na 3,5mm Jack obsahuje i kabel pro symetrické připojení. S jeho pomocí lze zcela eliminovat indukované rušení a plně si vychutnat i ty nejjemnější hudební nuance.

Samozřejmě nechybí ani certifikace Hi-Res Audio dokládající, že sluchátka přehrají každý detail daleko nad rámec CD kvality. Třešničkou na dortu je pak fakt, že se výroba vrátila do Irska, kde vznikali i jejich věhlasní předkové.

Sennheiser HD 660S2 snoubí ověřené technologie s nejaktuálnějšími poznatky o konstrukci reproduktorů, díky čemuž posouvají kvalitu výsledného zvuku ještě dál. Konstruktéři přepracovali cívky sluchátek tak, aby se přiblížila legendárním HD 600 a 650. Impedance nových sluchátek tak stoupla na 300 ohmů a jejich cívka se může pochlubit vyšším výkonem i silnějším tlumícím efektem.

Díky tomu se membrána pohybuje rychleji, přesněji a efektivněji přitom využívá vzduchové dutiny v silných magnetech. Výsledkem je nebývale konkrétní a vybroušený zvuk každého tónu s množstvím nových detailů, které v minulosti nebylo možné postřehnout. I při poslechu dobře známých oblíbených skladeb tak může posluchač objevovat nové dechberoucí nuance, o kterých dosud netušil.

Díky rozšíření frekvenčního pásma se lze těšit také na ještě vyváženější projev v celém slyšitelném spektru i nebývalý přísun hudební energie, ze které se tají dech. Z nejnižšího klavírního A (27 Hz) běhá mráz po zádech, úderný zvuk kopáku (46-60 Hz) posluchače pohltí, jako by byl živý a syntetické zvuky taneční hudby vykouzlí úsměv na tváři každého milovníka hutných basů. Sennheiser HD 660S2 tak představují cestu k bohatému audiofilskému poslechu, který neunavuje, a přitom nechá posluchače pocítit sílu dokonale zvládnutého basu.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.