Sociální sítě
Nahoru

PBG Studio otevírá nový obchod a představuje další novinky

Značka PBG Studio se rozrůstá a otevírá nový prostorný obchod. Nově najdete produkty PBG ve velkolepém prostoru hned vedle výstavní síně Mánes na adrese Myslíkova 2020/4 Praha 2. Nákup si navíc nyní můžete zpříjemnit i dobrou kávou, nebo drinkem. Právě studené alkoholické i nealkoholické nápoje zde dodává spřízněný bar Public Interest.

Již nyní můžete do obchodu zavítat. Zakladatelky značky Tereza Mayer a Aneta Vojtová se na vás budou těšit. Slavnostní otevření proběhne v dubnu 2023, kdy se současně představí i nový parfém Mimosa a kolekce oblečení Spring/Summer 23 výhradně z přírodního českého lnu. To ale neznamená,

že nyní žádné novinky v novém obchodě nenajdete. Značka PBG Studio se posunula a od kabelek a batohů pomalu rozšířila své portfolio, díky spolupracím s českými návrháři a výrobci, o kolekci vlastního oblečení a šperků. K ucelenému looku chyběly pouze boty.

Největší novinkou je proto spojení s českou značkou PÁR, která tvoří unisex městské kožené tenisky. Za značkou stojí Jan Kloss a Darina Zavadilová, kteří se v oblasti designu a módy dlouhodobě pohybují na české i mezinárodní scéně. Na vývoji kolekce tenisek spolupracovali s designérkou Eliškou Horčíkovou, která dlouhodobě působí v kreativním labu globální značky Camper, a získali za ni ocenění Czech Grand Design. V novém obchodě tak vznikl PÁR POINT, kde najdete speciální výběr modelů obuvi PÁR právě pro PBG STORE.

„S představiteli značky PÁR nás pojí nejen velmi přátelský vztah v profesní i osobní rovině, ale také podobné kvalitativní nároky na výrobu, použité materiály i odpovídající prezentaci vlastních produktů. Naše publika se částečně překrývají, uvažovali jsme tedy o propojení značek, kdy se jednotlivé produkty budou doplňovat. Vzhledem k tomu, že sortiment PBG se v loňského roce rozrostl a chyběla nám pouze obuv, bylo jasno,“ dodávají zakladatelky Tereza Mayer a Aneta Vojtová. Z nového obchodu PBG store v Myslíkově ulici, můžete nyní odejít oblečení takřka od hlavy až k patě.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.