Sociální sítě
Nahoru

Bezdrátová sluchátka třetí generace – Louis Vuitton Horizon Light Up

Módní dům Louis Vuitton poprvé vstoupil do segmentu bezdrátových sluchátek v roce 2019. O rok později se na trh dostal model druhé generace. Vizí značky bylo vytvořit ta nejžádanější sluchátka na světě.

Stejná filozofie provází i nejnovější generaci sluchátek, která jsou exkluzivním předmětem a zároveň i propracovaným výdobytkem audio techniky. Stejně jako je tomu u reproduktoru Louis Vuitton Horizon Light Up a chytrých hodinek, vynikají i sluchátka barvami, kreativitou a dokonalým řemeslným zpracováním. Navíc nabízejí hladkou bezdrátovou technologii a ty nejinovativnější, uživatelsky orientované doplňky.

Kolekce je znovu přehlídkou unikátního kreativního přístupu značky Louis Vuitton. Sluchátka mají krásné dobíjecí pouzdro v siluetě inspirované oblými a elegantními liniemi pouzdra ikonických hodinek Louis Vuitton Tambour. Stejně jako je tomu v případě chytrých hodinek, zdobí i dobíjecí pouzdro vzor LV Connected Monogram. Navíc je podsvícené LED diodami, které rozehrávají kouzelnou kaleidoskopickou hru gradientních barev. Kromě estetické funkce diody indikují také úroveň nabití baterie. Ve chvíli kdy skončí elektronický tanec světel, zůstanou rozsvícena pouze tři z nich pro snadné odečtení stupně nabití pouzdra a sluchátek.

Sluchátka kopírují zaoblený tvar modelu hodinek Tambour. Díky sofistikovanému designu se dozajista stanou vysoce žádaným a exkluzivním předmětem. Jsou pokryty zaoblenou vrstvou z leštěného safírového skla, která zakrývá kvítky ve vzoru Louis Vuitton Connected Monogram. Sluchátka mají lehké hliníkové jádro pro maximální komfort při nošení. V nabídce je pět modelů sluchátek Louis Vuitton Horizon Light Up: tři ve stálé kolekci a dva v limitované, která bude k dispozici pouze při uvedení produktu na trh. Všechny modely se dodávají v pouzdru ve výrazném designu s ikonickými detaily, typickými pro francouzský módní dům. Sluchátka ze stálé kolekce jsou v nadčasové, matně černé barvě s gunmetalovými prvky, hřejivém odstínu žlutého zlata ve stylu šperku a neodolatelné kombinaci bledě růžové s barvou růžového zlata. První model z limitované edice kombinuje slavnostní červenou s elegantním odstínem žlutého zlata a je spojen s oslavou lunárního Nového roku. Druhý, neméně výrazný model, kombinuje základ v barvě oceli s módními detaily v gradaci modré a fialové.

Součástí balení je stylové, hravé a zároveň i praktické pouzdro On-the-go. Tato lehká schránka je opatřena karabinou, a tak ji lze snadno připnout na pásek nebo tašku. Nejen že umožňuje bezpečné a pohodlné uložení sluchátek, ale jako doplněk zajímavě podtrhne každý outfit. Stejně jako nabíjecí pouzdro a sluchátka samotná, zdobí i přenosné pouzdro vzor Monogramu. Pouzdro je opatřeno magnetickým uzavíracím mechanismem, který se uzavře okolo sluchátek, která můžete nechat stylově vykukovat průzory. Lehké pouzdro On-the-go zaujme svým konceptem, který je v tomto segmentu zcela unikátní. Je ztělesněním vysoce kreativního a módního přístupu domu Louis Vuitton k technologiím. Sluchátka uvnitř pouzdra jsou neaktivní a zachovávají si svou úroveň nabití po celý den, při vyjmutí tak jsou připravena k maximálnímu výkonu. Pouzdro je prémiovým spojením moderní technologie, vysoké funkčnosti a uměleckého designu.

Sluchátka Louis Vuitton Horizon Light Up ožívají ve chvíli, kdy si je dáte do ucha. V tomto okamžiku dojde k jejich aktivaci pomocí speciálního senzoru. S cílem zajistit ty nejlepší audio vlastnosti oslovil módní dům Louis Vuitton přední světové experty na poli audio technologií, včetně značky Master & Dynamic. Sluchátka mají široký frekvenční rozsah pro věrný a vyvážený zvuk. Nabízí také hybridní aktivní systém eliminace ruchů. Další výhodou tohoto sofistikovaného systému je zásadní redukce ruchů na pozadí pro dokonale čistou kvalitu hlasových hovorů. Pravé sluchátko je opatřeno multifukčním tlačítkem pro pozastavení a přeskočení skladeb, i zvedání hovorů. Levé má ovladače pro změnu hlasitosti a kontrolu ruchů. Zajímavým prvkem je možnost skupinového propojení Bluetooth, které umožňuje sdílet uživatelský proces na dvou zařízeních zároveň. Uživatel může například přijmout hovor na chytrém telefonu a zároveň poslouchat hudbu na svém laptopu. Sluchátka mají také funkci „Ping my earphones“ – v případě, že jste je někam založili, mohou na vyžádání pomocí propojené aplikace Louis Vuitton Connect vydat zvuk a vy je snáze naleznete

Sluchátka Louis Vuitton Horizon Light Up jsou kompatibilní se společnou aplikací Louis Vuitton Connect pro iOS, Android a HarmonyOS, která slouží jako kontrolní centrum pro všechna chytrá zařízení Louis Vuitton. Uživatelé je tak mohou snadno ovládat na jednom místě.

Sluchátka Louis Vuitton Horizon Light Up stojí na počátku nové éry jedinečných a exkluzivních bezdrátových audio technologií. Každý z pěti nových modelů v sobě spojuje ikonický design a estetiku s převratnými akustickými charakteristikami. Sluchátka osloví nejen milovníky módních trendů, ale také „audiofily“, kteří dokážou ocenit inovativní technologie a prvotřídní savoir-faire.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.