Sociální sítě
Nahoru

Poké v deseti různých variacích

Café Buddha Delivery rozváží autentické asijské pokrmy po Praze okolí. Jedná se o ikonický brand, který je na trhu již deset let. Café Buddha v Balbínově ulici totiž otevřelo poprvé v roce 2013 a již dlouhé roky buduje své jméno v kamenném i rozvozovém světě.

Nyní se vyhlášené Café Buddha uchýlilo pouze do rozvozového světa. Neubírá to ničemu, naopak. Rozvozové vzdálenosti se rozšířily a mnohem více lidí může okusit, jak chutná kvalitní asijská kuchyně. Nabídka je široká. Za pozornost stojí oblíbené poké, které připravuje tým Café Buddha se Štěpánem Návratem v čele hned v deseti variantách.

Salmon, Crispy Tofu, Salmon Tuna, Tuna, Kimchi Veggie, Vegetarian Lover’s, Ebi Tempura, Prawn Lover’s, Shirazu či Salmon Tempura. Toto vše je oblíbené Poké. Pokaždé jiné a přesto se stejným čerstvým základem, který je bohatý na chutě a strukturu. Každý kousek jinak křupe a chutná. Jedno z nejvíce barevných jídel nejen po vizuální stránce.

Připravili jsme pro naše hosty rovnou deset druhů. Poké je náročné po surovinové stránce. Vše musí být v prvotřídní kvalitě, jinak se ze světového bestselleru stává neštěstí na talíři. Ovšem na rozvoz je to ideální. Neztrácí na kvalitě, a proto jsme mu věnovali v našem Café Buddha Delivery takový prostor. Věřím, že si vybere každý,“ říká majitel Štěpán Návrat.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.