Sociální sítě
Nahoru

Odstín citronády v podání safírových Hublot

Vyrobit průsvitné pouzdro v zářivém fluorescenčním odstínu neonově žluté barvy se může zdát jako jednoduchý nápad. Jak už to ale tak bývá, právě ty nejjednodušší nápady bývají nakonec velmi složité na realizaci.

Aby byl žlutý odstín intenzivní a neonová barva působila dojmem, že její záře vychází zevnitř, bylo nutné hledat materiál, který by to všechno splnil a zároveň odolal přísným technickým požadavkům.

Dokonalým řešením se nakonec ukázal Saxem, kombinace Sapphire Aluminium Oxide a Rare Earth Mineral. Tento jedinečný materiál, který byl původně vyvinut pro satelitní technologie, se v portfoliu Hublot neobjevuje poprvé. Použit byl už pro model Big Bang MP-11 v roce 2019, tehdy ovšem v zelené barvě.

Nově tedy imponuje u 50 kusy omezené série Big Bang Tourbillon Automatic Yellow Saxem, jehož cena byla stanovena na 220 000 euro.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.