Sociální sítě
Nahoru

Nabíjecí čelovka s obdivuhodným výkonem

Možná to znáte – chcete si jít zaběhat, vezmete si čelovku a bohužel je vybitá. Náhradní baterie samozřejmě nikde. Nejen tento problém řeší nová čelovka Varta. Ta nejen, že nabízí vysoký světelný výkon, tři režimy svícení, ale také integrovanou baterii s nabíjením s využitím přiložené „kolébky“.

Základem na kterém H30R Pro staví, jsou výkonné LED a k dispozici jsou hned tři. První výkonná nabízí dosvit až 80 m, druhá nabízí tzv. „flood“ režim, který je vhodný zejména na osvícení nejbližšího okolí. Poslední LED je červená varianta, která je praktická pro pohyb v prostoru bez rizika oslnění okolí. Navíc je k dispozici také kombinovaný režim, kdy čelovka spojí dvě bíle LED a nabídne celkový výkon až 400 lumen.

Pokud kapacita baterie klesne pod 10 % zabliká dedikovaná stavová dioda, která informuje o potřebě dobití. Přiložená nabíjecí „základna“ disponuje USB-A rozhraním. Čelovce tak dodáte energii připojením k počítači, nabíječce mobilu, ale také např. powerbance. Snadno tak můžete H30R Wireless Pro nabít i uprostřed divočiny. V závislosti na zvoleném režimu výkonu svítilna dokáže svítit až 50 h. Čelovka přežije pár ze dvou metrů na zem a odolá vlivům v rámci standardu IPX7.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.