Sociální sítě
Nahoru

Král mezi powerbankami

Značka Xtorm se dlouhodobě soustředí na vývoj prémiových produktů pro napájení osobní elektroniky. V nabídce lze najít precizně zpracované kabely, odolné powerbanky a v neposlední řadě také výkonné napájecí stanice Power Station s řadou solárních panelů. Nepřekvapí tak, že powerbanka Xtorm Titan Pro schopná dobít výkonný notebook za 1,5 h posouvá portfolio výrobce ještě dál a nabízí nekompromisní nabíjení i pro dlouhé cesty.

Xtorm Titan Pro uživateli nabízí praktičnost 4 USB-C konektorů, které poskytnou dostatek výkonu nejen pro smartphone. Bez problémů zvládnou napájet dva notebooky MacBook Air, iPhone a chytré hodinky zároveň.

S celkovým 150W výkonem a až 140 W na jediném USB-C portu nebude novince činit potíže ani leckterý herní notebook. Kapacita 24 000 mAh přitom dává tušit, že typický smartphone nabije Xtorm Titan Pro hned několikrát. Díky 100W Power Delivery vstupu lze navíc powerbanku dobít na 100 % do 2 hodin.

Novinka nadchne i precizním zpracováním a praktickými detaily jako je propojovací kabel s magnetickým uložením, který je vždy po ruce. Díky podpoře průchozího nabíjení lze na cestách snadno dobít veškerá zařízení z jediné zásuvky. Uživatelé tak mohou zapomenout na nutnost vozit hned několik adaptérů a redukcí.

Milovníci zajímavých technických řešení jistě ocení i výrazný LED displej, který se objeví pouze ve chvíli, kdy je třeba a jinak zůstává zcela neviditelný. Samozřejmostí je pak spolehlivá ochrana proti přetížení, hlubokému vybití a zkratu přispívající k vysoké spolehlivosti a dlouhé životnost powerbanky.

Xtorm Titan Pro je extrémním řešením pro ty nejnáročnější. Najdou se ale i tací, kteří 150W výkon nevyužijí, a přitom by využili praktičnost a další výhody, které powerbanka nabízí. A právě pro ně výrobce přichystal dostupnější powerbanku Xtorm Titan. Ta disponuje stejnou kapacitou 24 000 mAh a sestavou 60W USB-C dvou 30W. Ani u tohoto modelu nechybí praktické průchozí nabíjení, magneticky uložený propojovací kabel, nebo neotřelý (ne)viditelný informační displej.

Špičkovou powerbanku Xtorm Titan Pro získají zájemci na smarty.cz a u dalších partnerů za cenu 4 990 Kč. Dostupnější varianta Xtorm Titan je pak dostupná za cenu 3 990 Kč.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.