Sociální sítě
Nahoru

Louis Vuitton představuje novou kolekci tenisek LV Archlight 2.0

LV Archlight se neustále vyvíjí a povznášejí nad aktuální trendy. Na scénu nyní přichází nová kolekce s názvem LV Archlight 2.0. Módní dům přizval ke spolupráci tři mladé, nezávislé a moderní talentované osobnosti, aby osobitým způsobem prezentovaly novou kolekci LV Archlight. V kampani vystupuje americká herečka Chloë Grace, americký herec a hudebník Jaden Smith a čínský fotbalista Sam Li.

Uvedení modelu LV Archlight v roce 2018 znamenalo revoluci ve světě tenisek. Avantgardní model je v segmentu sportovní obuvi jedním slovem nepřehlédnutelný, zaujme výrazným jazykem, zakřivenou pryžovou podešví i futuristickou siluetou. V poměrně krátké době se boty staly úspěšnou ikonou a v letošním roce slaví pětileté jubileum.

V roce 2023 překvapí ikona Archlight rafiovým lýkem, krajkovými detaily i novou experimentální pryžovou platformou. Inovovaný design čerpá inspiraci u mokasínů, kozaček a pracovních kotníčkových bot. LV Archlight oživují prvky z archívů módního domu, spojují v sobě příběhy, vzpomínky i různé techniky. LV Archlight 2.0 razí návrat k jednoduchosti.

Kolekce oslavuje rustikální styl a využívá netradiční materiály, třeba v podobě vyplétání z rafiového lýka v zemitých odstínech. Jako by vybízela k dlouhým romantickým procházkám po venkově…

LV Archlight 2.0 pracuje také s nesmrtelným „gotik“ trendem, jemuž dominuje černá barva. Tenisky, kotníčkové boty i neo-mokasíny propůjčí vašemu outfitu nádech rebelství.

Kolekce nezapomíná na trend Y2K a Generaci Z, která přináší styl „mix & match“. Do popředí se dostávají výrazné barvy, funkční materiály, elegantní sportovní detaily a podobně. Bota se stává metaforou svobodné módy bez jakýchkoliv omezení.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.