Sociální sítě
Nahoru

Papírové fotky kdykoliv, do 41 sekund, v kvalitě jako z fotolaboratoře

Není nad papírovou fotku! Snímky z dovolené, momentky nebo i pozvánky na narozeninovou oslavu, to všechno zvládne tiskárna od Canonu – stylová malá fototiskárna Canon SELPHY CP1500 s jednoduchým ovládáním a kvalitou tisku na úrovni fotolaboratoře. Přitom nikam nemusíte, fotky k tisku pošlete třeba z chytrého telefonu a fotografii o velikosti pohlednice držíte v ruce už za 41 sekund.

Tato fototiskárna se přizpůsobí rodinnému životu: prostřednictvím aplikace pro chytré telefony SELPHY Photo Layout 3.0 (podporovaná v iOS, iPadOS a Android) lze z fotografií vytvořit koláže nebo pozvánky. Umí tisknout i drobné samolepky do scrapbooků anebo jednoduše tisknout momentky z každodenního života a rodinných dovolených, aniž by bylo nutné spěchat k nejbližšímu minilabu.

V aplikaci lze snímky dále upravovat – přidávat text, rámečky a vzorovaný filtr, například sněhové vločky na vánoční přání nebo malé otisky tlapek přes snímek domácího mazlíčka. K jednotlivým snímkům lze přidat QR kód, a propagovat tak portfolio, webové stránky nebo sdílet celé fotoalbum. Aplikace má nyní přístup i ke snímkům z fotoaparátu nebo chytrého telefonu nahraným na sociální média nebo jinam do cloudu.

K tiskárně SELPHY CP1500 lze v jednom okamžiku připojit neomezený počet chytrých telefonů, pro spárování stačí naskenovat QR kód z aplikace SELPHY Photo Layout. Anebo můžete do tiskárny vložit SD kartu nebo USB flash disk. To znamená, že je z tiskárny možné udělat součást programu na večírky a akce. A to i díky elegantnímu designu s velkým displejem LCD a velmi intuitivnímu ovládání zjednodušenou sadou tlačítek.

A to nemluvíme o rychlosti. Kompaktní fototiskárna s rychlou sublimační technologií vytvoří výtisky o velikosti pohlednice (tedy 10×15 cm) za pouhých 41 sekund. Na konci tisku je totiž nanesena speciální povrchová úprava, která chrání fotografii před vodou, nečistotami, vyblednutím barev a otisky prstů. Je tedy možné si je ihned prohlížet a dotýkat se jich, aniž by hrozilo jejich poškození. Když fotky uložíte do alba, vydrží v pokojové teplotě a běžné vlhkosti až sto let.

Speciální fotopapír, od pohlednic přes čtvercové formáty až po mini samolepky pro štítkování, lze dokupovat v lepších fotoobchodech nebo e-shopech. Canon SELPHY CP1500 pořídíte za 3.490 Kč a k dispozici je v růžové, bílé a černé barvě.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.