Sociální sítě
Nahoru

Nový gin Hapusa na českém trhu

Pokud jste milovníkem ginu, na českém trhu se nalézá bohatá nabídka, ze které si jistě vyberete. Pokud však toužíte po něčem skutečně exkluzivním, novinka v podobě ginu Hapusa je to pravé pro vás. Tento kvalitní gin totiž pochází ze zcela neobvyklého a unikátního místa – z indických Himalájí. A ačkoli Himaláje nebývají tradičním domovem ginu, po prvním doušku budete litovat, že jste neochutnali dříve.

Ochutnejte novinku v podobě zcela unikátního ginu, prvního svého druhu, co se původu týče. Jeho neobvyklý domov zaručí jedinečný zážitek, který musíte zažít. Hapusa gin přichází.

Hapusa gin je věrný své domovině každým coulem, neboť Hapusa znamená v indickém sanskrtu jalovec. Jalovec, který se nalézá v Himalájích, je zároveň základem tohoto ginu. Mimo to v něm najdete také semínka koriandru, kurkumu, zázvor, mandle, kardamom, mango a speciální citrus gondhoraj. Všechny tyto suroviny jsou typické pro Indii, odkud i pocházejí.

Hapusa gin je nově k dostání u společnosti Premier Wines & Spirits, na webových stránkách www.1er.cz za cenu 970 Kč.

Při ochutnání vás na první doušek pošimrá borovicový les a divoké květiny, postupně se vám v ústech rozvine omamná kořeněná chuť. Tento gin si nejlépe vychutnáte ledově vychlazený.

Stačí si loknout, zavřít oči a přenést se do horké Indie, k úpatí nebeských Himalájí, kde v každém nádechu budete vnímat omamnou sílu indického koření.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.