Čeká vás rodinná oslava nebo vás jen jednoduše honí mlsná? Oblíbená síť kaváren CrossCafe představuje vláčný kokosový dort s krémem z mascarpone a šlehačky a vrstvou mangového želé ozdobený plátky praženého kokosu a YUZU marakujou.
CrossCafe kokosový dort s mangem je lahodný dezert k odpolední kávě nebo ozdoba každé narozeninové párty. Těsto obsahuje vysoké procento strouhaného kokosu a jen velmi malé množství mouky. Díky tomu je vláčný a má výraznou kokosovou chuť. Doplňuje jej spousta nadýchaného krému z mascarpone a šlehačky a vrstva mangového želé. Navrch je dort ozdobený plátky praženého kokosu a YUZU marakujou.
Dort vyrábí tým cukrářek v plzeňské výrobně CrossCafe podle receptury šéfkuchaře Luboše Martínka. Při výrobě se používají výhradně tradiční výrobní postupy a jen a pouze kvalitní a chutné suroviny, jako jsou mascarpone, kokos, 100% mangové pyré a přírodní aroma.