Sociální sítě
Nahoru

V Kredenci se vaří

Moje Kredence jsou vyhlášené obchody, kde se mísí nabídka evropských delikates i tuzemských farem na jednom místě. Všechny Kredence si zakládají na prvotřídní kvalitě. Jedna z nich je ale trošku jiná. Největší pobočka na Břevnově je současně vyjma obchodu také skvělým bistrem, kde se podávají kromě výtečných snídaní také obědy, snacky a večeře.

Od 7:30 do 11:00 je Kredenc plná vajíček na všechny způsoby s čerstvě upečeným slaným i sladkým pečivem vlastní výroby. Avšak jak odbije 11:00, přichází na řadu týdenní nabídka, vždy platná od pondělí nejdéle do neděle a často ještě zpestřená v polovině týdně či na víkend. Z pravidla jde o kombinaci předkrmu, polévky a několika jídel.

Nečekejte obyčejné bistro, vždy jde o kvalitní suroviny připravené s citem pro tento druh gastronomie. Bistro vaří až do 19:30, takže je možné do Kredence zajít i na rychlou večeři. Z aktuální nabídky lze jmenovat Brasírovaný hovězí krk s bramborovou kaší a kořenovou zeleninou či Spaghetti alľ Genovaise. Je libo něco malého? Bruschetta s marinovanou toskánskou zeleninou či Hotdog s Jalapeno a hovězím jsou tou správnou volbou. Anebo něco sladkého? Nic není nemožné. Během několika dnů bude i sladká bistro nabídka. Právě na ní pracuje kuchyně s cukrárnou a je na co se těšit.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.