Sociální sítě
Nahoru

Dětský den o trochu dříve…

Společnost Sweet Delight, která sídlí v Nupakách u Prahy, se rozhodla, že chce pomoci dětem v dětských domovech a nabídla jim přes 600 kusů svých exkluzivních dortů. Tyto dorty jsou ručně vyráběny s použitím pouze těch nejkvalitnějších surovin a jsou oblíbené nejen u dospělých.

Jsme hrdí, že také můžeme přispět tím, že nabídneme naše dezerty také dětem, které to v životě určitě neměly lehké,“ řekla Lucie Králová, marketingová managerka Sweet Delight. „Doufáme, že tato malá gesta pomohou rozjasnit den a přinést úsměv na tvář dětem, které se v dětských domovech nacházejí.

Tato iniciativa Sweet Delight byla radostně uvítána nejen dětmi, ale i všemi „tetami“, které se s láskou o své svěřence starají. „Všichni si sladkou odměnu, za jejich úsilí a přispění k řádnému chodu domova, zaslouží,“ dodává Králová.

Sweet Delight se specializuje na výrobu dezertů a nabízí širokou škálu produktů, včetně dortů, cheesecaků, muffinů a minicheesecaků. Pod značkou Dortie´s připravuje všechny své sladkosti ve spolupráci s prověřenými dodavateli těch nejkvalitnějších surovin. Zákusky neobsahují žádné náhražky ani umělé či zdraví škodlivé látky, a navíc jsou bez konzervantů. Dorty vydrží čerstvé díky moderní technologii kryogenního zamražení, která dezertům neubere ani kousek na jejich plné a opravdové chuti. Nad celým procesem drží dohled jedni z těch nejlepších cukrářských mistrů, a to je také garance jejich vysoké kvality a skutečně nebeské chuti.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.