Další ze série hodinářských večerů prestižního magazínu Top Class proběhl tentokrát v restauraci The Artisan v pražském hotelu Marriott. Hlavní témata byla hned dvě: udržitelnost a hodinky značky Hanhart.
S tím prvním tématem výrazně pomohl David Rejhon, šéfkuchař restaurace razící ve své kuchyni maximálně udržitelný přístup. „Naším cílem je dosažení zero-waste provozu, v rámci kterého eliminujeme plýtvání surovinami a zpracováváme veškerý organický odpad,“ prozradil šéfkuchař, který využívá pro své fantastické kulinářské kreace suroviny od českých farmářů v maximálně dvousetkilometrovém okruhu od Prahy.
Druhé téma, tedy hodinky Hanhart, přijel osobně prezentovat generální ředitel společnosti Hanhart, pan Simon Hall, a to na pozvání hodinářského ateliéru Chronoshop, jež hodinky nově nabízí. Na degustační večeři přivezl celou kolekci, a to od leteckých hodinek Pioneer, pro klasické závody veteránů předurčené Racemaster a moderně vyhlížející chronografy Primus.
Od minulého týdne si je možné hodinky fyzicky prohlédnout v pražské prodejně Chronoshop. Jako první je však mohli obdivovat hosté magazínu Top Class, v jejichž rukách si některé z nich odbyly premiéru na tuzemském trhu.