Sociální sítě
Nahoru

Na oběd do CrossCafe

Kavárny CrossCafe se rozhodli rozšířit svůj oblíbený koncept Pořádný oběd, aby zákazníkům nabídly ještě pestřejší a výhodnější zážitek. Je totiž možné vybrat si dvou nebo třísložkovou podobu Pořádného oběda. Menu na léto přináší také spoustu nových sezónních pokrmů.

Koncept Pořádný oběd teď nabízí zákazníkům dvě možnosti výběru. Takzvaná Nabídka dne kombinuje hlavní jídlo a malou polévku, varianta nazvaná Sestav si své menu nabízí třísložkový oběd, jehož obsah si každý vybere podle chuti. Menu může obsahovat sendvič nebo hlavní jídlo, polévku, svačinku či malý salátek, a libovolný nápoj. Při nákupu takového menu je možné ušetřit až 20 procent.

Síť kaváren CrossCafe zároveň představila nové jarní a letní menu. Poobědvat tu nyní lze indickou zeleninovou kormu s quinoa rýží, CrossBowl s trhaným hovězím a rýží, salát Ceasar nebo různé druhy bagelů, focacciu a další čerstvé sendviče připravované přímo v kavárně.

Pro milovníky sladkého také CrossCafe připravilo nabídku domácích dezertů, na níž nechybí kokosový dort s mangem, višňový koláč s marcipánem, citronová tartaletka či mandlová panna cotta s ovocem, která je navíc bez laktózy a bez lepku.

Zákazníci se mohou těšit i na osvěžující letní nápoje. Milovníci kávy určitě sáhnou po kávové klasice ledovém latte nebo frappé, od poloviny června až do konce prázdnin určitě ochutnejte melounovou vínoládu, což je vinný střik z bílého vína a perlivé vody, kterému dodávají šmrnc kousky melounu a melounový Monin sirup. Chcete-li nealko, je tu pro vás domácí limonáda z exotické marakuji.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.