Sociální sítě
Nahoru

Maximální ochrana pro váš iPhone 14

S uvedením řady telefonů iPhone 14 představil dánský výrobce PanzerGlass své doposud nejodolnější a nejstylovější příslušenství. Zákazníci mohou vybírat ze značně odolnějších skel nebo elegantních krytů podporující MagSafe.

Tvrzená skla pro modely iPhone 14 přinášejí značně vyšší odolnost i spousty zajímavých variací. Nově v balení PanzerGlass skel pro iPhone 14 naleznete zdarma i praktický aplikátor, díky kterému bude nalepení skla jednodušší než kdy dříve a zvládne to doslova každý. Samotný aplikátor je pak vyrobený ze 100 % recyklovaného plastu a je dále recyklovatelný.

Tvrzené sklo si lze zvolit také v mnoha různých variantách, dle stylu používání. V nabídce je například tvrzené sklo s antireflexními vlastnostmi pro skvělou čitelnost i na přímém sluníčku, tvrzené sklo s filtrem proti modrému světlu, které se perfektně hodí pro hráče mobilních her nebo při sledování obrazovky telefonu před spaním, skla s filtrem pro ochranu soukromí a v neposlední řadě i tvrzená skla PicturePerfect pro zadní modul fotoaparátu.

Vylepšení se dočkaly také populární kryty PanzerGlass ClearCase či HardCase. PanzerGlass ClearCase je tvořen tvrzeným sklem o tloušťce 0,7 mm a odolným černým TPU rámečkem. Obaly ClearCase pro iPhone 14 nově splňují dvojnásobně Military Standard a chrání telefon i při pádu z výšky 2,4 metrů.

Kryt PanzerGlass HardCase je pak vyroben z odolného průhledného polykarbonátu a splňuje dokonce trojnásobně Military Standard. To znamená, že přežije i pád z výšky 3,6 metrů. Oba kryty je možné zakoupit i ve verzi s MagSafe.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.