Sociální sítě
Nahoru

Cesta kolem světa se skleničkou sangrie

Oblíbený podnik v pražské Londýnské ulici The Bistro si na léto připravil hned několik staronových překvapení. Cesta kolem světa, kdy během jednoho večera lze ochutnat oblíbený druh tapas hned v několika světových provedeních, je zpět. Současně z minulé sezóny velmi ale velmi oblíbená domácí sangria je opět v nabídce. Poslední novinkou je zcela předělané patio. Útulná vnitrobloková zahrádka se změnila k nepoznání. Elegance a přívětivost je citelná na každém kroku. Člověk má hned pocit, že tu chce strávit hodiny a užívat si krásnou oázu v centru Prahy, kde čas utíká velmi pomalu.

Cesta kolem světa se uskuteční v druhé polovině června, a to od úterý do soboty, kdy chuťové pohárky potěší tataráčky různých podob inspirované kulinářskými světovými metropolemi. Další akce se uskuteční v druhé polovině července a tentokrát budou chutě cestovat díky carpaccio. Neuvěřitelnou kreativitu předvede celý tým The Bistro, je tedy na co se těšit. Druhá polovina srpna bude patřit tataki. Maso a ryby rozsekané na kousky v kombinacích, které až vyrážejí dech.

Kdo rád cestuje a ocitne se v Praze měl by zajít na domácí sangrii. Je vyhlášená široko daleko a už jsou tací, kteří na ní čekají již od podzimu. Takhle fantastická je. Program v The Bistro je jasný, užít si léto plnými doušky bez spěchu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.