Sociální sítě
Nahoru

PRU58 má zahrádku

Vyhlášená holešovická restaurace PRU58 je klenotem po všech stránkách. Fusion asijská kuchyně z převážně českých surovin s nejrozkvetlejším interiérem se stali hlásnou troubou, která láká každý den kromě neděle, kdy je zavřeno, davy stále vracejících se hostů. Dobrou zprávou je, že díky nově otevřené zahrádce, se zvětšila kapacita restaurace PRU58.

Ať už na oběd, kdy se mění nabídka každý týden a hosté mohou ochutnat jednotlivé chody či je připraveno degustační menu, které lze přizpůsobit na míru v počtech chodů, nebo na večeři s posezením na zahrádce, vždy se jedná o báječný gastronomický zážitek. Dokonalý večer v rozkvetlém prostředí, kde šumí bambus, voní všudypřítomné bylinky a na všechny dohlíží majestátný Buddha.

Nutno zmínit, že sushi menu je v nabídce celý den. Mistři sushi jsou v PRU58 ti nejlepší a nabídka je opravdu široká. Nechybí signature rolky a závitky. Sezóna zahrádky v PRU58 zahájena. Na oběd, večeři nebo jen na skleničku. Ideální místo, které nemá chybu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.