Sociální sítě
Nahoru

Mrazem sušené pamlsky posílí psí kondici a obohatí jídelníček

Přízeň každého psa si získáte chutnými pamlsky. Proto Brit, česká značka krmiv pro domácí mazlíčky, přináší novinku, která tu ještě nebyla. Pamlsky Brit Raw Treat vyrobené z čerstvého masa a sušené mrazem. Tuto velmi chutnou odměnu pro všechny psí parťáky uvítají i vybíraví, citliví nebo starší psi. Má váš chlupáč zrovna “truc období” a trochu s vámi cvičí? Pamlsky poslouží skvěle i jako topper na granule, když je potřeba denní dávku krmení osvěžit nebo zatraktivnit.

Ke psí pohodě neodmyslitelně patří kvalitní a hlavně chutné krmení. Jako zdraví prospěšné doplňky krmiva poslouží právě nové funkční masité pochoutky Brit Raw Treat. Obsahují 96 % masa a vyznačují se proto neodolatelnou chutí. Psí organismus u nich ocení zejména výhody syrového masa. Každá ze čtyř receptur je jiná a plní specifickou funkci podle svého složení.

Lahodné pamlsky Brit Raw Treat se hodí pro všechny kategorie psů i vybíravé mlsouny, psí seniory nebo psy s citlivým trávením. Nutriční obsah mrazem sušeného krmiva je srovnatelný se syrovou stravou nebo s krmením metodou Barf. A to díky vysoce kvalitním bílkovinám a minimálně zpracovaným ingrediencím. Mrazem sušené krmivo přináší mazlíčkům lepší trávení, zdravější kůži i srst a celkově vylepší funkci imunitního systému. Pamlsky jsou také velice dobře stravitelné.

V každé receptuře jsou oblíbené dietní druhy proteinů, které byly vybrány s ohledem na jejich zdravotní účinky. Psí parťáci si tak pochutnají na kuřecím, jehněčím, rybím i krůtím mase. Jednou ze složek pamlsků jsou i játra, kterým žádný ze psů nedokáže odolat.

Maso doplňují i další přírodní složky. Antioxidační účinky zajistí v pamlscích výtažek z rozmarýnu, játra posílí ostropestřec, minerály do psího těla doplní řasy, brusinky zase podpoří správnou funkci močového aparátu. Trávicí trakt posílí psyllium, výborný zdroj rozpustné vlákniny podobně jako dýně. Probiotika pomůžou udržet zdravou střevní mikroflóru a silnou imunitu. Bezpochyby si tedy mazlíčci mlsáním nejen vylepší jídelníček, ale hlavně utuží svoje zdraví i kondici.

Více z rubriky Mazlíčci

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.