Sociální sítě
Nahoru

Dravý barber shop inspirovaný žraloky

Nově otevřený Shark’s Barber Shop na pražském Žižkově klade důraz nejen na skvěle odvedenou práci a kvalitní nástroje a produkty, ale také na atmosféru dokreslující celkový zážitek.

Hlavní roli v tom hrají žraloci, kteří jsou prakticky všude, kam se podíváte. Od historického plakátu lákajícího na premiéru úspěšného hitu Jaws (Čelisti), přes obrovskou fotorealistickou tapetu až po třeba plyšový zásobník na papírové ubrousky ve tvaru žraloka z dalekého Japonska.

Pořízení akvária a živého žraloka je v přípravě, tak vám zatím bude dělat společnost Agama australská, která kouká z terária do Koněvovy ulice a přitahuje k sobě pohledy kolemjdoucích. Již nyní však barber myslí na pohodlí zákazníků a připravil stylový koutek pro čekání před střihem, nebo relaxaci po něm. Ten je vybaven tradičními anglickými sedačkami, ve kterých si vychutnáte jak nealko drink v ceně střihu, tak klidně i něco ostřejšího.

Klasickou nabídku střihů a holení, ať již strojkem, nebo břitvou, doplňuje také nabídka rozličných masáží, kterou nabízí díky spolupráci s Michaela´s massage salónem. Ideální kombinace je navržena v balíčku „Exkluzivní péče“, který slučuje úpravu zevnějšku s anti-age maskami a zábaly s masáží hlavy, ramen, paží a rukou. V dnešní uspěchané době, plné sezení v autě či kanceláři jsou to části těla, které dostávají zabrat nejvíce a tak je balíček velmi oblíben. Na výběr však máte také masáž lávovými kameny, masáž nohou nebo baňkování.

Návštěvu určitě můžeme doporučit všem se zájmem o kvalitní péči poskytovanou profesionály, pracujícími s profesionálními nástroji a hlavně kvalitními prostředky české i zahraniční provenience. Salón také rád přivítá rodiče dobrodružných dětí, které si při prohlížení žraloků a již zmiňované agamy pomalu ani nevšimnou, že byly zkušenými barbery ostříhány a už se musí domů.

Takže neváhejte a na adrese sharksbarbershop.cz udělejte rezervaci.

FOTO: Ondřej Šimáček

Více z rubriky Pánský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.