Sociální sítě
Nahoru

Přejděte v šatníku na zelenou

Potřebujete ráno více času? Tefal přináší řešení, které zmírní váš ranní shon a uleví i vaší kapse a přírodě. Automatický napařovač oděvů Care For You i-BLUE Eco je šetrný ke spotřebě elektrické energie a ušetří vám i práci a čas. Zatímco tato samožehlička pracuje, vy si můžete v klidu udělat snídani nebo vypravit děti do školy. A co je drahocennější než náš čas?

Automatický napařovač oděvů Tefal Care For You i-BLUE Eco (YT4050E1) využívá zcela přírodní účinek páry k odstranění pomačkání, dezinfekci a osvěžení prádla. Zároveň tuto samožehlicku můžete využít i k sušení oblečení. Tefal Care For You je vybaven i-BLUE Eco technologií, která reguluje produkci páry a proudění vzduchu, aby uvnitř přístroje byla optimální vlhkost a teplota pro dokonalé vyrovnání zmačkaného prádla při nejnižší možné spotřebě elektrického proudu (až o 30 % nižší než u tradičního napařovače oděvů*). Při používání Tefal Care For You i-BLUE Eco tak šetříte čas, vlastní i elektrickou energii a můžete se plně věnovat své rodině a věcem, které jsou skutečně důležité.

Do samožehličky můžete zavěsit až 5 kusů oblečení a na spodní polici ještě vložit pár polštářů, plyšáky nebo třeba cestovní tašku. Jestliže potřebujete odstranit pomačkání, váš outfit bude připraven k obléknutí za pouhých 10 minut (u odolných záhybů je potřeba dobu programu prodloužit).

Pokud potřebujete vydezinfikovat hračky svých dětí nebo pelíšek domácího mazlíčka, intenzivní 40minutový dezinfekční cyklus zničí až 99,99 % virů, bakterií a choroboplodných zárodků (externí laboratorní test na bavlně, režim čištění – 40 min.), a to bez použití jakýchkoliv přípravků a chemikálií. Šetrná funkce sušení je bezpečná pro všechny druhy látek bez rizika spálení nebo sražení, a to i u těch nejchoulostivějších jako je hedvábí a vlna.

Tuto funkci velmi ráda využívá nová ambasadorka Tefal Care For You i-BLUE Eco, vyhledávaná módní návrhářka BEATA Rajská. „Tefal Care For You se mi líbí, protože umí být šetrný ke každému kousku oblečení, což ocením jak doma, tak ve své práci. Ve své tvorbě používám ty nejjemnější i nejchoulostivější materiály a s tímto přístrojem jsem si jistá, že se jim dostane té nejlepší péče. V šatně doma ani v atelieru na něj nedáme dopustit. Oceňuji to, že nemusím běžet s každým kouskem do čistírny, neboť si ho tady vydenzifikujeme a při provozním pomačkání svých věcí i modelů to jednoduše na 10 minut zapnu, aby věci dostali původní tvar,“ dodává BEATA.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.