Sociální sítě
Nahoru

Osvěžujícím spánkem pro svěží mysl

Horko a nadměrné pocení také narušuje kvalitu spánku během noci. Více se převalujeme, odkopáváme a všelijak se snažíme zajistit svému tělu teplotní komfort. Horkokrevní lidé se s tím potýkají nejen v letních měsících, ale víceméně každou noc bez ohledu na roční období.

Jelikož se Magniflex dlouhodobě zabývá zkvalitňováním spánku a řešením různých obtíží, které kvalitní spánkovou regeneraci narušují, zaměřil se i na tuto oblast a každého, kdo miluje svěžest ve všech jejích podobách, ať už je to dotek chladivého vánku na kůži či toho, kdo touží po chladivé oáze, kde může zchladit rozpálené tělo i neklidnou mysl. Vznikla tak kolekce, s níž si vychutnáte osvěžující spánek i v parném létě.

agniCool Standard, zdravotní anatomický polštář, 2 990 Kč

Nová kolekce MagniCool vyniká vysokou prodyšností a již na dotek znatelným chladivým efektem. Kolekce nabízí dvě 25 centimetrů vysoké zdravotní matrace s různou tuhostí – středně měkká a středně tuhá. Hlavní podíl na funkčnosti matrací má potah z patentované textilie MagniCool, který dynamicky reguluje teplotu a poskytuje během spánku pocit svěžesti. Dostatečnou prodyšnost matrace, snadné proudění vzduchu a optimální rozptýlení nahromaděného tepla zajišťuje inovativní pěna Aquabreeze s vysokou hustotou na bázi vody, která má díky tomu otevřenou buněčnou strukturou.

Aby byl spánek skutečně osvěžující po všech stránkách, matrace doplňuje zdravotní anatomický polštář MagniCool Standard z patentované paměťové pěny Memoform. Polštář je vysoký 12 cm a směrem k okrajům se ztenčuje. Díky jádru z paměťové pěny nabízí potřebnou oporu při spaní na zádech, na boku i na břiše. Potah z materiálu MagniCool zajišťuje příjemný chladivý efekt a 100% prodyšnost i díky perforaci pěny ve středové části polštáře.

MagniCool 10 Soft, středně měkká zdravotní matrace, 18 990 Kč

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.