Sociální sítě
Nahoru

Letní kávové osvěžení: Trendy drinky v karlovarských hotelech i doma

Léto je ideální dobou k objevování, a to platí i pro nové chutě. Namísto tradičních koktejlů, které pijete stále dokola, vyzkoušejte kávové drinky, které nabízejí nové a vzrušující kombinace chutí. Aby váš letní koktejl dosáhl top kvality, je třeba zvolit ty nejlepší suroviny. U kávových drinků je základem logicky výborná káva. A zárukou nejvyšší kvality je šálek kávy L’OR. Francouzská jemnost, smyslnost a elegance se promítají do všech jejích variant. Okouzlí mistrovstvím chuti i svůdnou vůní. Příjemná harmonie, kterou dohromady vytvářejí, promění každý doušek v potěšení pro všechny smysly a stejně tak dokonale zafunguje perfektně připravené espresso L’OR i v koktejlových kombinacích. Kávové drinky představují zcela nový zážitek, který rozhodně stojí za objevení. Osvěžte se nealkoholickými kombinacemi, ale i drinky, které spojují prémiovou kávu a kapku prémiového alkoholu.

Hitem letošního léta je jednoznačně spojení marakujového likéru, prosecca a sody, které do jedinečného celku doplní espresso L’OR. Během prvního červencového týdne můžete L’OR Maracuja Coffee Spritz přijít ochutnat do karlovarských hotelů Thermal a Salvator. V nabídce jsou i další neodolatelné kombinace, ale tento signature drink byste neměli minout. Pokud do víru Varů na šálek výborné kávy L’OR nebo s ní připravený drink neplánujete vyrazit a letní sluníčko si budete na začátku prázdnin užívat z pohodlí domova, vězte, že si dokonalou pochoutku snadno připravíte i zde.

L’OR MARACUJA COFFEE SPRITZ – Espresso z kávy L’OR, 2 cl likéru Chinola Passion Fruit, 10 cl prosecca, 5 cl sody, Led a máta

Sklenici na víno naplňte ledem, přidejte prosecco, chinolu, sodu a jemně zamíchejte. Do připravené sklenice nalijte pomalu přes led espresso L’OR. Dozdobte mátou.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.