Sociální sítě
Nahoru

G’Vine Gin uvádí na trh limitovanou edici

G’Vine, gin de France, je jediný gin na světě vyráběný z hroznů a vinných květů. Není divu, že se těší takové oblibě. Nyní tato francouzská značka uvádí na trh limitovanou edici receptury i lahve, a to v rámci oslavy tříletého výročí svého partnerství se španělským ambasadorem a známým hercem Jaimem Lorentem.

Poprvé od svého zrodu v roce 2006 uvádí ginová značka G’Vine na trh jak novou recepturu, tak i nový vzhled lahve. Obojí vzniklo ve spolupráci španělského herce a modela Jaimeho Lorenta s Jeanem-Sébastienem Robicquetem, tvůrcem značky G’Vine, hlavním lihovarníkem a majitelem samostatné francouzské destilerie Maison Villevert. Limitovaná edice ginu G’Vine Jaime Lorente vznikla v rámci nové kampaně El Vividor (dobrý život) z letošního jara, která oslavuje umění užívat si život plnými doušky. Jedná se o španělskou součást mezinárodní kampaně značky G’Vine s názvem Gin Your Way, která byla spuštěna v roce 2022.

Kvůli vytváření nového ginu odjel Lorente do Francie, kde spolu s Robicquetem sestavili novou recepturu inspirovanou Lorentovými kořeny, s přísadami, které odrážejí jeho dětství, a s designem ukazujícím na jeho noblesní, ale zároveň rebelskou osobnost. Gin G’Vine Jaime Lorente je kombinací čerstvé a hladké chuti, kořeněného aroma s výraznými tóny sladké papriky, citrusů a s tóny malin, které se postupně spojují do harmonické plnosti se závěrečnými tóny pepře.

S tím souvisí i obal: zelená lahev G’Vine Jaime Lorente je oslavou Lorentova rozkvětu, výrazná oranžová rozjasňuje spodní část lahve a odkazuje na jeho dynamickou osobnost, eleganci i rebelství a na jeho lásku k „El Vividor“ (dobrému životu), který oslavuje všechny, kdo si umí užívat života naplno.

„G’Vine mě inspiruje a zároveň vzrušuje. Být jeho ambasadorem pro mě znamená příležitost reprezentovat odvahu tohoto francouzského ginu, který stvořil Jean-Sébastien Robicquet, když učinil novátorský krok a použil vinné hrozny, čímž vznikl zcela nový koncept ginu. Jsem tedy dvojnásobně hrdý na to, že mohu být tváří nové mezinárodní kampaně G’Vine nazvané Gin Your Way, která mi připomíná, kdo jsem, a abych nikdy nezapomněl, kým chci být, s důrazem na španělské ‘El Vividor’). Nová úžasná limitovaná edice G’Vine Jaime Lorente Limited Edition je navíc odrazem mé osobnosti i mého životního příběhu,“ uvádí Jaime Lorente.

Jean-Sébastien Robicquet dodává: „Jsem šťastný, že jsme uvedli na trh limitovanou edici G’Vine Jaime Lorente Limited Edition, protože Jaime dokonale ztělesňuje, čím značka G’Vine je: je odvážný, kreativní a využívá každé vteřiny svého života. Naše spolupráce se zrodila v roce 2020 v Masion Villevert při ochutnávce G’Vine Tonic a přišlo mi naprosto přirozené pozvat Jaimeho, aby do G’Vine ginu přidal kus ze sebe. Jaimeho osobnost spolu s mým čichem a chutí zafungovaly skvěle a vzniklo něco speciálního.“

G’Vine: 5 kostek ledu, 50 ml G’Vine Jaime Lorente Limited Edition, 200 ml toniku prémiové kvality, plátek grapefruitu

Po přivonění vás uvítají tóny jalovce, který je pro G’Vine typický, a pepře kubébového. Později se objeví výrazné tóny kapie a citrusy, které v závěru přejdou do papriky. Na jazyku ucítíte intenzivní a širokou kořeněnou chuť, opět tak typickou pro gin G’Vine. Postupně se v ní pak prosazují tóny malin, které nabízejí harmonickou plnost, a v závěru následují tóny pepře.

Limitovaná edice G’Vine Gin Jaime Lorente je primárně k sehnání pouze ve španělských regionech, vy ji však můžete pořídit také na www.1er.cz, a to za 1 090 Kč.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.