Sociální sítě
Nahoru

Babiččina zahrada slaví kulatiny

Restaurace Babiččina zahrada oslavila v červnu krásné kulaté narozeniny. Už deset let se zapisuje do chutí svých hostů. Díky kvalitní práci v kuchyni, skvělému servisu na place a úchvatnému autentickému prostředí, se tato restaurace za hranicí Prahy stala pojmem.

Babiččina zahrada si nadělila ke svým narozeninám výtečnou pec ve tvaru červeného vejce jménem KAMADO JOE, na které připravuje pokrmy podle receptů, jenž si babička přivezla ze svých cest. Jedná se o pec, která i udí a pokrmy z ní mají úplně jinou chuť a strukturu než z konvektomatu, trouby či klasického grilu. Neuvěřitelné brambory v popelu nebo kyperské jehněčí zvané kleftiko. Tím to ovšem nekončí. Babiččina zahrada euforicky oslavuje své kulatiny celé léto a během něj se na menu objeví mnoho dalších nevídaných, a přesto světově známých pokrmů.

Navíc si hosté mohou vychutnat nádhernou procházku ve vyhlášeném Průhonickém parku a jeho okolí. Svěží vzduch, hodně zeleně, kousek od tepajícího centra Prahy. Ideální kombinace, pro impulsivní rozhodnutí i plánovaný výlet.

Majitel Yurij Kolesnik do Babiččiny zahrady promítl své city. Proto se nelze divit, že každá květina, keř, pergola, dlaždička, talíř, pokrm či židle vypráví autentický příběh otevřené náruče té nejmilejší osoby na světě, a to babičky. Právě ona je symbolem bezpečí a pohostinnosti. Babiččina zahrada slaví a už nyní se můžeme těšit na její další kulatiny.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.