Sociální sítě
Nahoru

Značka Heavy Tools otevřela ve štěrboholské Fashion Aréně svou první outletovou prodejnu

V pondělí 3. července otevřelo nejnavštěvovanější outletové centrum Fashion Arena Prague Outlet nový obchod se sportovním a streetwear oblečením a doplňky Heavy Tools. Jedná se o první outletovou prodejnu této značky udržitelné módy, která má již pobočky například v Brně a Bratislavě. V rámci oslav spojených s otevřením mohli zákazníci využít i speciální slevu 10 % na celý sortiment.

Nově otevřená prodejna o obchodní ploše 156 m² se nachází na obchodní pasáži vedle obchodu GANT. Interiér prodejny je navržen v minimalistickém designu, který vychází z jednoduchých linií a výrazných materiálů, jako je černý kov a světlé dřevo. Tento styl nejen ladí s módními kolekcemi, ale také zjednodušuje zákazníkovi orientaci při nakupování. Každý si tak může vybrat z široké nabídky triček, kalhot, mikin, šatů a mnoha dalších doplňků jako jsou batohy nebo kabelky.

Design produktů Heavy Tools nabízí jedinečné spojení pohodlí sportovního oblečení a sofistikovaného street designu. „Stále důležitější pro nás při výběru nových značek je i jejich udržitelný přístup k módě.

Značka Heavy Tools si zakládá na velmi kvalitních materiálech a precizním zpracování. Skvěle tak doplní nabídku značek se sportovně-elegantní volnočasovou módou pro muže i ženy, kterou u nás zákazníci vyhledávají čím dál častěji,“ upřesňuje Veronika Tebichová, leasingová ředitelka outletového centra Fashion Arena Prague Outlet.

Historie značky Heavy Tools se začala psát v roce 1988 bratry Heldtanzerovými v Rakousku. Původně se nabídka značky zaměřovala především na snowboarding a cyklistiku, zejména na MTB a BMX. Od 90. let byla kolekce rozšířena o oblečení na volný čas a v posledních 6 letech se původní ležérní kolekce Heavy Tools začala měnit, a kromě sportovních kousků si nyní zákazníci mohou pořídit i kousky z nabídky módního streetwear oblečení.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.