Sociální sítě
Nahoru

Mezinárodní den prosecca je tady

Krásné šaty, podpatky, rtěnka a párty může začít. Užijte si Mezinárodní den prosecca, který letos připadá na neděli 13. srpna, stylově a vzdejte hold oblíbeným italským bublinkám. Nezapomeňte však na to nejdůležitější – přípitek v podobě vychlazeného prosecca značky i heart, se kterým zažijete zábavu přímo od srdce.

Zakoupíte za doporučenou maloobchodní cenu 139 Kč například na www.osobnivinoteka.cz

Připomeňte si světový den prosecca s úsměvem na rtech a po boku těch nejbližších! Zbavte se všech starostí, zapomeňte na pracovní povinnosti a užijte si prázdninový večer s kamarádkami a se skleničkou prosecca i heart v ruce. Nechte místnost zaplnit smíchem a radostí, zatančete si v rytmu světových hitů a žijte okamžikem.

i heart Prosecco Frizzante je jako nekonečný zdroj radosti. Získá si vás svou hravou, designovu etiketou. Jeho jemné bublinky a osvěžující chuť zelených jablek rozproudí atmosféru a přivedou vaše smysly k životu. Ve vůni je jemně kořenité s náznaky banánů a broskví. Vychutnat si ho můžete samotné, ale výborně se hodí i k přípravě míchaných nápojů na bázi prosecca.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.