Sociální sítě
Nahoru

Restaurace Le Grill: Nezapomenutelný zážitek plný luxusu a elegance

Stylová zahradní restaurace Le Grill nabízí útočiště před ruchem velkoměsta, a to hned u Hybernské ulice u Prašné brány. Během pár sekund se ocitnete v oáze přírody s pávy, kašnami, stromy a květinami v patio pětihvězdičkového hotelu The Grand Mark. V restauraci můžete ochutnat mezinárodní gastronomii i českou kuchyni v moderním podání.

Suroviny pro přípravu pokrmů pocházejí výhradně od lokálních farmářů, s důrazem na sezónnost. Čerstvé bylinky jsou pak sklizeny přímo z hotelové zahrady.

Tým kuchařů pod vedením šéfkuchaře Jaromíra Hlavsy každý měsíc připravuje nové menu, takže při každé návštěvě můžete objevit něco zcela nového a neotřelého. Tato filozofie kulinářského umění zajišťuje, že hosté mají neustále možnost ochutnat čerstvé a autentické chutě regionu. Díky spolupráci s místními dodavateli jsou také podporovány malé podniky a udržitelné zemědělství.

V nabídce najdete jak tradiční pokrmy, které odrážejí bohatou historii a kulturu oblasti, tak i moderní kreace, které přinášejí do klasických receptů zajímavé a inovativní prvky. Šéfkuchař Jaromír Hlavsa a jeho tým se neustále vzdělávají a hledají inspiraci v nejnovějších trendech, aby svým hostům poskytli nezapomenutelný kulinářský zážitek. Vína a další nápoje jsou pečlivě vybírána tak, aby perfektně doplňovala chutě jednotlivých pokrmů a zároveň podporovala místní vinaře a producenty.

Šéfkuchař Jaromír Hlavsa získal své vyučení v hotelu Alcron, kde po škole pracoval pod vedením Zdeňka Pohlreicha a později Jiřího Štifta. Po šesti letech v Alcronu se přesunul do Velké Británie, kde se vypracoval na pozici šéfkuchaře hotelu Malmaison v Manchesteru a následně působil jako šéfkuchař fine-diningové restaurace Linen.

Po devíti letech strávených v Anglii se vrátil do Prahy, kde působil v hotelu Augustine na Malé Straně. Nyní již několik let tvoří nezapomenutelné gastronomické zážitky v Le Grill. V minulosti Jaromír Hlavsa vařil například pro známé zahraniční celebrity jako Cher, Rihanna, Oasis, Rolling Stones, Kylie Minogue, Guns’n roses, Orlando Blooma, John Malkovitche, Gerarda Depardieu a další.

V restauraci Le Grill se navíc můžete těšit kromě gastronomického zážitku také na impozantní architekturu a luxusní vybavení, které hotel The Grand Mark nabízí. Při procházce po zahradách a terasách objevíte různé umělecké a architektonické prvky, které dotvářejí atmosféru tohoto exkluzivního místa. Po prozkoumání zelených oáz hotelu si můžete dopřát relaxaci v jeho komfortních pokojích a apartmánech, které jsou zařízeny s důrazem na detail a pohodlí. Ať už se rozhodnete strávit čas v hotelovém wellness, gurmánské restauraci nebo v útulném hotelovém baru, The Grand Mark vám zajistí nezapomenutelný zážitek plný luxusu a elegance.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.