Sociální sítě
Nahoru

Ochutnejte limitovaný kopřivový Bohemian Gin

Bohemian gin, oblíbený gin přímo ze srdce naší krajiny, se nově představuje v unikátní příchuti kopřivy. Ochutnejte tuto novinku limitované edice a dopřejte si originalitu v každém loku. Voňavý a chutný Bohemian svět je tady.

Zavřete oči a představte si louku. Slunce vás hřeje v zádech, vnímáte jen bzukot hmyzu a vychutnáváte si ten klid a harmonii přírody. Přesně to je Bohemian Gin. A je takový i Bohemian Gin Kopřivový, nejnovější a zcela unikátní člen v rodině Bohemian Ginů. Tato limitovaná edice je ztělesněním čisté přírody ve sklence. Ochutnejte a nechte se okouzlit symfonií chutí.

Lič a palič Martin Žufánek zase jednou dokázal, že je skutečným mistrem svého řemesla. Důkladný výběr bylinek a koření, pečlivá destilace a bohatá paleta chutí dohromady vytvářejí přesně ten skvost, který na jazyku rozehraje dokonalý koncert.

Kopřiva, jež je hlavní složkou limitované novinky Bohemian Gin Kopřivový, dodává nápoji jemnou pikantní notu a svěžest.

Tato originální příchuť je výsledkem inovativního spojení tradičních technik destilace ginu s čerstvou a aromatickou bylinkou kopřivou. Jedná se o gin s jedinečným profilem chuti, ve kterém je zároveň využita přírodní síla kopřivy, jež je známa pro své léčivé vlastnosti.

Bohemian Gin Kopřivový je vhodný nejen pro milovníky ginu, ale pro všechny, kteří si rádi dopřávají momenty odpočinku ve kvalitní společnosti. Je to dokonalá báze pro přípravu osvěžujících koktejlů, ale skvěle si jej vychutnáte i samotný, jen s ledem.

Limitovaný Bohemian Gin Kopřivový je k dostání v omezeném množství 1100 ks a pořídíte jej na www.1er.cz za 990 Kč.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.