Sociální sítě
Nahoru

Aktivní dovolená pro ty z vás, kteří milují luxus – jaké sporty prostě chcete vyzkoušet?

Trávíte vaši dovolenou v luxusních letoviscích, zahrnutí vší péčí a pohodlím, ve kterém se cítíte jako ryba ve vodě? A přesto chcete čas od času zažít nějaké dobrodružství? Podívejte se, jaké dovolené jsou pro vás jako stvořené!

Luxusní aktivní odpočinek

Nebojte se kombinovat! V tomto případě luxus a aktivní trávení volného času. Ubytovací kapacity s velmi širokou nabídkou toho, jak sportovně využít svůj čas jsou totiž už naprostou samozřejmostí, a to se ani nemusíte nijak vzdálit z areálu hotelu – ať už tady u nás, nebo v zahraničí.

Dokonale vybavené posilovny, bazén s protiproudem nebo vlastní tenisové, squashové a golfové hřiště. To vše najdete v nabídce luxusních hotelů, které by pro své klienty udělaly, co jim na očích vidí. A nezáleží na tom, jestli potřebujete půjčit vybavení, nebo máte své vlastní. Kvalitní sportovní vybavení, včetně squashových raket najdete na https://sportano.cz/squash/squashove-rakety.  Ptejte se také po zážitcích, které si můžete v místě pobytu vychutnat. Hotely často spolupracují se zážitkovými agenturami a dokáží vám tak vytvořit aktivní program přímo na míru.

Glamping kam se podíváš

Glamping v sobě spojuje vše, co správný dobrodruh milující luxus jednoznačně uvítá. Spaní v nádherné přírodě, ideálně blízko jezera, rybníka, nebo rovnou moře s nebem nad hlavou, ale zároveň luxusní a pohodlnou postelí a perfektně vybavenou koupelnou, která si nezadá s hotelovým vybavením. A přesně tento typ dovolené úplně vybízí k nejrůznějším vodním radovánkám a surfování není výjimkou!

Možná si říkáte „Surfování? V našich končinách?“. Ano, všechno je možné. S elektronickým surfovacím prknem nepotřebujete žádné přírodní vlny a v pohodě si s ním vystačíte například na klidných jezerech. Je poháněno dobíjecím elektromotorem, nepotřebuje tedy žádnou další sílu. Oblíbenost této sportovní aktivity roste a kdo nesurfuje, jako by nebyl! Perfektní elektronické surfy seženete na https://sportano.cz/surfovani-a-opalovani/surfovaci-prkna. Aktivita k vašemu glampování jako ulitá!

Neřadíte se k až takovým adrenalinovým nadšencům? Je pro vás elektronické surfovací prkno „až moc“? V tom případě neváhejte naskočit do nafukovacího člunu. Děti budou naprosto nadšené z výletů po hladině jezera, stejně jako vaše drahá polovička z romantické večerní projížďky ve dvou. Nafukovací čluny jsou zábava pro celou rodinu! A protože se jedná o zábavu na vodě, rozhodně dbejte na bezpečnost všech na palubě. Jakmile se pádlováním příliš unavíte, můžete zase pohodlně relaxovat ve svém glampingovém příbytku. Nebo si rovnou kupte perfektní člun s motorkem.

Treehouse pro fajnšmekry

Třetí, velmi populární a luxusní kratochvílí je rozhodně bydlení v treehousech. Jak už vám název napovídá, jedná se o stromový dům. Ale pozor – nepředstavujte si žádný bunkr z vašich dětských let. Kompletně a pohodlně vybavené domky v koruně stromů vám nabídnou dokonalý komfort!

Tuto variantu neváhejte využít, pokud si přejete dostatek soukromí. Ubytování tohoto typu je totiž většinou otázkou naprosté samoty. To ovšem nemusí znamenat, že se vzdáte svého pohodlí. Donáška snídaně až ke dveřím bývá v těchto stromečkových domech standardem, který si rozhodně užijete! Zaparkujte pod nimi své luxusní elektrokolo a o dokonalý odpočinkový zážitek máte postaráno.

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.