Sociální sítě
Nahoru

Broskvová sezona

Česká rodinná značka Candy Soap se specializuje na výrobu přírodní kosmetiky v malých objemech. Jedině tak má zákazník jistotu, že se k němu produkt dostane vždy čerstvý, kdy je nejúčinnější. Navíc nemusí obsahovat příliš mnoho konzervantů, které sice prodlužují trvanlivost, ale také pleť zbytečně zatěžují. Pokud milujete pozdně letní sladkou vůni zralých broskví, máme pro vás tipy, jak se jí nechat provázet po celý den.

Krém proti vráskám s mateří kašičkou a kyselinou hyaluronovou, Candy Soap, 30 ml/420 Kč, candysoap.cz

Delikátní a jako ovocný dezert dohladka vyšlehaný je krém proti vráskám s obsahem kyseliny hyaluronové. Dlouhodobé a účinné hydrataci napomáhá aloe vera, výživu dodává mateří kašička. Jojobový, mandlový a avokádový olej spolupracují na vytváření vypínacího a rozjasňujícího efektu, zjemňují vrásky a posilováním elasticity pokožky zabraňují jejich dalšímu vzniku.

Mýdlo Jemná broskev, Candy Soap, 100 g/165 Kč, candysoap.cz

Krém je vhodný pro všechny typy pleti a má jemnou strukturu umožňující snadnou aplikaci. Během chvilky se krásně vstřebá a hned můžete nanášet make-up. Aplikujte ráno a večer na obličej, krk a dekolt.

Ručně vyrobené mýdlo s luxusním složením olivového, jojobového, avokádového, slunečnicového a ricinového oleje vás doslova zahalí bohatou pěnou. Dlouhotrvající jemné broskvové aroma provoní nejen vaši pokožku, ale celou koupelnu. Mýdlo na vzduchu přirozeně vysychá a dýchá, nejlépe se mu daří na suché dřevěné nebo keramické mýdlence, které má Candy Soap též v nabídce.

Balzám na rty broskvový s arganovým olejem, Candy Soap, 20 ml/132 Kč, candysoap.cz

Na vysušené a popraskané rty patří zklidňující balzám vyrobený ze štědré dávky bambuckého másla, arganového a mandlového oleje. Sladká broskvová vůně dodá rtům na přitažlivosti a do všedního života vnese malou radost, příjemný pocit, že o rty je dobře postaráno.

Praktické balení v hliníkové dóze se vejde do každé kabelky a hezky bude vypadat i na pracovním stole. Arganový olej působí na pleť, vlasy a nehty jako zázračný elixír. Obsahuje velké množství přírodního vitaminu E, urychluje hojení, zjemňuje jizvy, uklidňuje podrážděnou pleť, celkově ji velmi dobře hydratuje a zjemňuje. Podobné vlastnosti mají i bambucké máslo a mandlový olej, proto jsou účinky balzámu téměř okamžité.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou